
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علیرضا حاجیعلی، مدیر کمیته امداد شهرستان الیگودرز پنجشنبه، یکم بهمن گفت: شبکه نیکوکاری فاطمیه با حضور امام جمعه شهرستان پلدختر، فرماندار و رئیس تبلیغات اسلامی، هئیت امنای مسجد و اهالی این شهرستان افتتاح شد.
وی افزود: این شبکه نیکوکاری تحت عنوان شبکه نیکوکاری فاطمیه واقع در مسجد فاطمیه این شهرستان برای خدمترسانی به ایتام و نیازمندان افتتاح شده است.
حاجیعلی با اشاره به اینکه حامیان نیکوکار همواره و در قالب مناسبتهای مختلف ایتام این شهرستان را مورد لطف خود قرار میدهند، گفت: از تعداد 40 نفر حامی نیکوکار این شهرستان طی مراسمی در محل این شبکه نیکوکاری با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس تبلیغات اسلامی و چند تن از مسئولین با اهدا لوح تقدیر، تقدیر بهعمل آمد.
مدیر کمیته امداد شهرستان الیگودرز در ادامه گفت: جهت اجرای این مراسم مبلغ 4 میلیون ریال هزینه شده است.