کد خبر: 1380318
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸
در شیراز؛

ششمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آغاز شد

گروه اجتماعی: ششمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسیه حوزه علمیه قم و علمای بلاد استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان در شیراز آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، ششمین اجلاسیه منطقه‌ای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان امروز، 7 اسفند در باشگاه فرهنگیان شیراز آغاز به‌کار کرد.

آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز در افتتاحیه این اجلاسیه با بیان اینکه سه کمیسیون حوزه و روحانیت، فرهنگی ـ تبلیغی و سیاسی ـ اجتماعی در این گردهمایی برگزار می‌شود، گفت: انتظار می‌رود این کمیسیون‌ها که امروز در عرصه توجه و رسیدگی به نیازمندی‌های حوزه‌های علمیه کشور و به‌ویژه حوزه‌های علمیه استان‌های جنوبی عنایت و توجه لازم را داشته باشند و فضای رفع نواقص و نیازمندی‌ها در این کمیسیون‌ها به‌وجود آید و به فضل پروردگار مصوباتی برای این اجلاسیه باشد که راهگشای حوزه و روحانیت در عرصه مسائل فرهنگی،‌ تبلیغی، سیاسی و اجتماعی باشد.

امام جمعه شیراز عنوان کرد: امروز حدود 5 هزار طلبه در حوزه‌های علمیه استان مشغول به تحصیل هستند و حدود 2 هزار نفر نیز در حوزه علمیه قم به فراگیری علوم اهل بیت(ع) اشتغال دارند ضمن اینکه 57 مدرسه در سطح استان فارس و مرکز استان و شهرستان‌ها مسئولیت تربیت طلاب را به عهده دارند و بیش از 25 حوزه و مدرسه علمیه تربیت خواهران طلبه را عهده‌دار شده‌‌اند.

وی ابراز کرد: در مرکز شیراز و در مسجد جامع شهدا به‌عنوان محل درس و فراگیری طلابی که سطح 2 و 3 را دنبال می‌کنند آماده‌ شده که در اختیار و دسترس عموم طلاب مرکز استان قرار گرفته است.

ساخت شهرک حوزه‌های علمیه استان‌های جنوبی در شیراز

آیت‌الله ایمانی ادامه داد: برای یک حوزه مرکزی در بهترین نقطه شیراز 50 هزار هکتار زمین به ملکیت شورای عالی حوزه  علمیه و مدیریت حوزه‌های علمیه کشور درآمده است که به فضل خدا یک شهرک برای حوزه‌های علمیه استان‌های جنوبی با همه نیازمندی‌ها ساماند‌هی شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان فارس گفت: این استان باید بتواند فضای مناسبی برای این اجلاسیه و مصوباتی جهت رفع نیازمندی‌های مختلف حوزه علمیه تشیع باشد.

اجلاسیه‌ها، تلاش برای پاسخ به گمراهی‌های عرصه تبلیغ هستند

بنا بر این گزارش، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری، دبیر این اجلاسیه و مدیر حوزه‌های علمیه کشور نیز در این مراسم  با طرح این سؤال که ضرورت برگزاری این اجلاسیه‌ها چیست؟ افزود: همه ساله جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این حوزه اجلاسیه سراسری برگزار می‌کند و از تمام نقاط کشور علمای مختلفی در این اجلاسیه حضور دارند تا به مشکلات حوزه، روحانیت، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی جامعه رسیدگی کنند اما از چند سال قبل به پیشنهاد برخی از علما که اجلاسیه‌های استانی نیز برگزار شود که با دقت و موشکافی دقیق‌تری مسائل خاص هر استان مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی اظهار کرد: هر دو سال یکبار علاوه بر اجلاسیه اصلی در قم، اجلاسیه‌های منطقه‌ای نیز در استان‌های مختلف برگزار می‌شود که امسال این ششمین اجلاسیه است.

امام جمعه قم عنوان کرد: در این اجلاسیه‌ها تلاش می‌کنیم تا با کمک طلبیدن از همه انسان‌های بزرگوار و صاحبان فکر هر استان بتوانیم به افق‌های روشنی دسترسی پیدا کنیم که فارس نیز در این زمینه قابلیت‌های خوبی دارد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه قم تأکید کرد: تلاش می‌کنیم تا دقت حوزه‌های علمیه را ارتقا دهیم و به گمراهی‌هایی که در عرصه تبلیغ و اجتماع وجود دارد، پاسخ دهیم.

وی عنوان کرد: انتظار اجلاسیه‌ها این نیست که ضربتی کار فوق‌العاده‌ای انجام شود، همین که برگزار می‌شود و صاحبان فکر اظهار نظر کرده و ما را نسبت به بی‌توجهی‌ها آگاه می‌کنند و خود، ظرفیت‌ها و آسیب‌ها را می‌شناسیم و خروجی مناسبی از اجلاسیه‌ها ارائه می‌دهیم، خوب است.

آیت‌‌الله حسینی بوشهری ابراز کرد: نتیجه این اجلاسیه‌ها به محضر مقام معظم رهبری و مراجع تقلید رسانده می‌شود و جامعه مدرسین مجموعه مصوباتی به شورای عالی حوزه‌های علمیه ارسال می‌کند که در جلسه‌های خود آن‌ها را بررسی می‌کنند و در مورد مسائل سیاسی و اجتماعی نیز با دولت گفت‌وگو انجام می‌دهند.

یادآور می‌شود، هم‌اکنون کمیسیون‌های تخصصی حوزه و روحانیت، فرهنگی ـ تبلیغی و سیاسی ـ اجتماعی در سه سالن جداگانه در باشگاه فرهنگیان شیراز در حال برگزاری است که تا عصر امروز پایان خواهد یافت و فردا نیز کمیسیون‌های عمومی تا ساعات پایانی روز برگزار می‌شود.

captcha