کد خبر: 1382241
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰
سردار نقدی:

باید تکلیف را از اقتصاد مقاومتی استخراج کرد

گروه سیاسی: رییس سازمان بسیج مستضعفین به مشاورت رهبر معظم انقلاب با بزرگترین دانشمندان و دلسوزان کشور برای تدوین سیاست‌های کلی نظام اشاره کرد و افزود: تکرار واژه اقتصاد مقاومتی دردی را دوا نمی‌کند، بلکه باید تکلیف را استخراج و به آن عمل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج، سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین در همایش اعضای هیئت‌مدیره و مدیران عامل خانواده بزرگ مهر اقتصاد ایرانیان گفت: دو واژه جنگ اقتصادی و جهاد مقدس که از سوی مقام معظم ولایت در صدر ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی آورده شده از متن سیاست‌ها مهم‌تر است تا حضور در جنگ تحمیلی اقتصادی درک شده و متناسب با آن تصمیم‌گیری و فعالیت شود.

نقدی اجرای فرامین ولی‌امر و ایستادگی ملت را در سخت‌ترین شرایط دفاع مقدس یادآور شد و اظهار کرد: قصد آمریکا از حضور نظامی در کشورهای همسایه ایران فقط تهدید ایران بود، ولی به خاطر نیروهای مسلح و قدرت دفاعی زاییده شده از دفاع مقدس به جایی نرسید.

وی با بیان اینکه اقتدار امروز ایران باعث شده تا آمریکا با حلوا حلوا کردن گزینه‌های روی میز، دهان خود را شیرین نگه دارد، تصریح کرد: اگر همانند عرصه دفاع و امنیت از ولی‌امر اطاعت و پیروی شود، بی‌شک از دل این جنگ تحمیلی اقتصادی نیز یک اقتصاد پیش‌رو و الگو در دنیا بوجود خواهد آمد، چرا‌که جایگاه ولایت و رهبری جایگاه فضیلت و فقاهت و تقواست.

رییس سازمان بسیج مستضعفین به مشاورت رهبری با بزرگترین دانشمندان و دلسوزان کشور برای تدوین سیاست‌های کلی نظام اشاره کرد و افزود: تکرار واژه اقتصاد مقاومتی دردی را دوا نمی‌کند، بلکه باید تکلیف را استخراج و به آن عمل کرد و حضور در عرصه جنگ اقتصادی امروز مانند همان حضور در دفاع مقدس است و در آینده‌ای که طبق وعده الهی ملت ایران در جنگ تحمیلی اقتصادی پیروز خواهد شد، هرکس در زمینه اقتصاد مقاومتی فعالیت کرده است، سربلند خواهد بود.

وی مخاطب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را همه ملت دانست و خاطرنشان کرد: فعالیت دستگاه‌های مختلف در این زمینه تکلیف را از دوش آحاد ملت ساقط نمی‌کند.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج با اشاره به بند اول سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ادامه داد: فعال‌سازی کلیه امکانات از مهمترین کارها است که همگان از جمله یک خانم خانه‌دار تا یک وزیر دولت در حیطه خود باید بررسی کند و دریابد که چرا بخش زیادی از امکانات موجود در مدت‌های طولانی بلااستفاده است.

وی به چند میلیون هکتار زمین‌های بلااستفاده و بسیاری از مواهب طبیعی اشاره و بیان کرد: آنهایی که امروز اقتصاد را در دنیا در دست گرفتند امکانات خود را هدر نداده‌اند و امروز با تصاحب بازارها، خود را به کشور و ملت تحمیل کرده‌اند.

نقدی تاکید رهبری را بر استحکام ساخت داخلی نظام به جای نگاه به بیرون یادآور شد و اظهار کرد: فعال‌سازی همه سرمایه‌های بلااستفاده به تنهایی می‌تواند تحول اقتصادی در کشور ایجاد کند چرا‌که قرآن هم راکد کردن سرمایه‌ها را مذموم شمرده است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین اجلاس داووس را مجمع صهیونیزم بین‌الملل و استکبار جهانی در عرصه اقتصاد دانست و افزود: سرمایه‌گذاری دشمن در کشور برای تخریب صنایع بومی و افزایش وابستگی به خارج می‌باشد و آنها به هیچ وجه قائل به توسعه ایران نیستند، پس باید دید آیا سرمایه‌های فراوان کشور فعال و در گردش است.

وی با بیان اینکه طبق تفکر اقتصادی اسلام، سرمایه باید در گردش باشد، تاکید کرد: آحاد ملت از کسی که در خانه‌اش سرمایه‌ای اندک دارد تا کسانی که سرمایه‌های کلانی در اختیار دارند باید برای تحول در جامعه، سرمایه خود را به گردش بیندازند تا آنجا که راکد کردن سرمایه در کشور زشت شمرده شود.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج به فعال‌سازی نیروهای انسانی و سرمایه‌های علمی در راستای اقتصاد مقاومتی اشاره و بیان کرد: امروز صنعت کشور شجاعت کافی برای ورود به میدان خودکفایی را ندارد و به دنبال در اختیار گرفتن لیسانس تولید است؛ صنعتی که با دانشگاه ارتباط نداشته و از سرمایه‌های تحقیقاتی استفاده نمی‌کند، مانند گل تزیینی است که برای مدتی زیبایی داشته و پس از آن پژمرده می‌شود چرا‌که از ریشه بریده شده است.

وی ارائه صورت مسائل صنعت به دانشگاه‌ها و حمایت صنایع از پایان‌نامه‌ها را مهم برشمرد و تصریح کرد: ریشه صنعت باید در دانشگاه و مراکز تحقیقاتی باشد، چرا‌که یکی از عوامل تولید با قیمت‌های پایین در خارج از ایران، استفاده آنها از جدیدترین فناوری‌ها با استفاده از تحقیقات و پژوهش‌های علمی است.

سردار نقدی به وجود راه‌های میانبر در جهاد مقدس علاوه بر راه‌های متعارف اشاره کرد و گفت: همان‌گونه که بسیجیان با دست خالی در دفاع مقدس ایستادند، می توان با عملکرد بسیجی در اقتصاد نیز موفق شد؛ امروز دنیا به انقلاب ایران چشم امید دارد و منتظر نجات دنیا با این مکتب هستند و بهترین مدل پیشرفت این است که در تحریم و فشار، پیشرفت‌ها صورت پذیرد و این شدنی است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه افزود: همین فرانسوی‌‌ها که امروز با حرص و ولع به بازار خودرو در ایران وارد شده‌اند، در حال قتل‌عام مسلمانان در آفریقای مرکزی با حمایت از مسیحیان افراطی و دست‌نشاندگان خود هستند و از طرفی آن را در شورای امنیت محکوم می‌کنند.

وی حیات فعلی اقتصاد ورشکسته آمریکا را به خاطر دزدی از نفت تولیدی کشورها دانست و گفت: امروز واحد بازیگران غیرنظامی در وزارت دفاع آمریکا تشکیل شده است تا با استخدام عوامل بومی و فریب‌خورده به جنگ و کشتار و ایجاد تفرقه بپردازند.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج در خصوص فعالیت بازیگران غیرنظامی، تصریح کرد: آمریکا و دولت‌های مستکبر در شرق آسیا به نام افراطی‌گری بودایی، در منطقه به نام وهابیت و تکفیری‌ها و افراطی‌گری سلفی و در آفریقا به نام افراطی‌گری مسیحی به کشتار و تفرقه‌افکنی بین مسلمانان می‌پردازند.

نقدی در پایان سخنان خود با اشاره به برخی فعالیت‌های بسیج در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی گفت: سازمان بسیج در سال 92 فعالیت‌های گسترده‌ای را پیرامون امنیت غذایی با سرمایه‌های اندک آغاز کرده که بزودی اخبار آن منتشر خواهد شد.

captcha