کد خبر: 1385574
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۹

اعزام 300 دانشجوی دانشگاه مازندران به مناطق عملیاتی جنوب کشور

گروه اجتماعی: مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران از اعزام 300 نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه مازندران به مدت 5 روز به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد.

محمدعلی کتابچی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، گفت: 300 نفر از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه مازندران از سوی بسیج دانشجوی دانشگاه مازندران در قالب اردوی زیارتی راهیان نور 19 اسفند  پس از استقرار در مسجد امام جعفر صادق(ع) دانشگاه مازندران و برگزاری مراسم زیارت عاشورا جهت بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

وی افزود: دانشجویان در این سفر روحانی با روحیه ایثارگری‌ها و خدمات رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی در دفاع از مرز و بوم میهن اسلامی مانوس می‌شوند.

کتابچی با بیان اینکه این اردو از 19 اسفند آغاز و تا 24 اسفندماه 92 ادامه دارد، تصریح کرد: در این اردو دانشجویان از مناطق دو کوهه، فتح‌المبین، فکه، کانال کمیل، چزابه، هویزه، طلاییه، اروندرود، شلمچه و ... بازدید خواهند کرد.

وی افزود: به همراه این کاروان یک‌ دستگاه مینی بوس به همراه هفت نفر از فعالان فرهنگی بسیج دانشجویی به مدیریت آرش مقدم با عنوان سفیران بصیرت «راهیان آسمان شیدایی» کاروان راهیان نور دانشگاه مازندران را همراهی می‌کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران ادامه داد: سفیران بصیرت در مسیر کاروان با مستقر شدن در دانشگاه‌های صنعتی امیر کبیر تهران، علم صنعت تهران و در مناطق عملیاتی اقدام به برپایی نمایشگاه کتاب، نمایشگاه عکس، برگزاری کرسی آزاد اندیشی با عنوان گفتمان دفاع مقدس کرده و به اجرای نمایش‌های فضای باز دفاع مقدسی توسط گروه تئاتر سیاوشان جهاد دانشگاهی مازندران می پردازند.

captcha