کد خبر: 1385899
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶
معاون آموزش حوزه:

ثبت نام بیش از 15هزار نفر در آزمون ورودی حوزه

گروه اجتماعی: معاون آموزش حوزه‎های علمیه از ثبت نام بیش از 15 هزار نفر در آزمون ورودی در حوزه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش حوزه‎های علمیه امروز، 20 اسفند در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: برای سال تحصیلی 93 - 94 در 426 مدرسه علمیه سراسر کشور بیش از 17 هزار نفر را از طریق آزمون کتبی و مصاحبه در دو برنامه آموزشی بلندمدت و کوتاه‌مدت 5 ساله تحت عنوان سفیران هدایت در حوزه پذیرش خواهند کرد.
وی افزود: تا شب گذشته بیش از 15 هزار نفر از سراسر کشور برای حضور در آزمون تحصیلی حوزه‎های علمیه ثبت نام کرده‎اند؛ فرآیند ثبت نام از داوطلبان از اوایل مهرماه سال جاری با راه‌اندازی 33 ستاد ثبت نام و پذیرش فعال شد بطوریکه کلیه فعالیت‎های تبلیغی، اطلاع‌رسانی و در نهایت ساماندهی پذیرش را به عهده دارند.
معاون آموزش حوزه‎های علمیه کشور عنوان کرد: کیفی نگری و به‎گزینی مهمترین دغدغه مدیران حوزه است؛ این دو رویکرد، مولد تحول و برنامه‌ریزی‎های آموزشی دروس علوم اسلامی است.
فرحانی گفت: امکان ادامه تحصیل دانش آموختگان سفیران هدایت در نظام بلندمدت حوزه و بالعکس و همچنین تطبیق این دو نظام آموزشی حرکت ارزشمندی است که برای نخستین بار در حال عملیاتی شدن است و امسال برای دومین سال از داوطلبان دانشگاهی نیز آزمون ورودی گرفته خواهد شد و آزمون ورودی 29 فروردین سال 93 برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: برای سهولت دسترسی به مراکز آزمون داوطلبان برای آزمون جدید 33 مرکز در نظر گرفته شده است که علاوه بر مراکز استان‎ها در برخی از شهرستان‎های خاص مانند، بناب، نجف‌آباد، کاشان و شهرضا آزمون ورودی برگزار خواهد شد.
معاون حوزه عنوان کرد: مهلت اصلی ثبت نام بدون شک تا 25 اسفند خواهد بود ولی بنا به درخواست مکرر و موافقت شورای آموزش مرحله دوم ثبت نام از 16 فروردین  93 به مدت هفت روز مجددا آغاز می‎شود؛ در همین راستا نتایج اولیه آزمون 20 اردیبهشت 1392 از طریق سامانه اطلاع رسانی معاونت به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید و پذیرفته‌شدگان با مراجعه به ستادهای ثبت نام در استان‏‌های خود می‏‌توانند نسبت به ادامه فرآیند ثبت نام خود اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه کلیه فرآیند ثبت نام در زمستان است، اضافه کرد: هدف از این اقدام برگزاری آزمون و اعلام نتایج به موقع است به گونه‎ای که بتوانیم دوره تثبیت و اختیار ورودی‌های جدید را در ایام تابستان برگزار کرده و قبول‌شدگان واقعی را مشخص و تا قبل از مهرماه تکلیف ورودی‌های جدید را مشخص کنیم.

captcha