کد خبر: 1386699
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۹
گرامی خبر داد:

برگزاری 7 یادواره تخصصی شهدا در فارس در سال جاری

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه بقیةالله(عج) شیراز از اجرای 7 یادواره تخصصی شهدای استان فارس در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حمیدرضا گرامی، فرمانده سپاه بقیةالله(عج) شیراز و دبیر یادواره 2 هزار و 400 شهید غوص و آبی و خاکی استان فارس امروز، 22 اسفند در این یادواره در شیراز، برگزاری یادواره مذکور را حرکت فرهنگی بزرگی در راستای برگزاری اجلاسیه سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان فارس دانست.
وی با بیان اینکه 2 هزار و 400 شهید غواص در استان فارس شناسایی شده است،  افزود: به دنبال برگزاری اجلاسیه شهدای فارس، از سال 91 یادواره‌های تخصصی شهدا در دستور کار قرار گرفت که در سال گذشته 4 یادواره و در سال جاری 7 یادواره تخصصی شهدا برگزار شد.
گرامی با اشاره به یادواره شهدای غواص عنوان کرد: کمیته‌های مختلف برای این یادواره تشکیل شد و در حاشیه آن از خانواده 860 شهید غواص فارس سرکشی و خاطرات شهدا جمع‌آوری شد.
دبیر یادواره شهدای غواص فارس ابراز کرد: این شهدا عمدتاً از عملیات‌های خیبر، بدر، والفجر 8 و کربلای 4 و 5 بودند.
وی گفت:‌ در راستای برگزاری این یادواره، بزرگترین اردوی راهیان نور کشور در قالب پیش یادواره شهدای غواص با حضور 2 هزار و 500 نفر از جوانان و بسیجیان برگزار شد که این پیش یادواره در کنار اروندرود با سخنرانی فرمانده سپاه فجر فارس اجرا شد.
گرامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نگاه سپاه، نگاه جامع‌نگری است، گفت: تدابیر مقام معظم رهبری با اولویت جنگ نرم دشمن است و این برنامه‌ها در فارس با یک اوج و حرکت فراگیر از سال 89 آغاز شده که دارای ثمرات مناسبی است و امروز نیز شاهد اجرای آن هستیم.

captcha