کد خبر: 1387086
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۰
حجت‌الاسلام روستاآزاد خبر داد:

اعزام 2 هزار مبلغ در ایام فاطمیه به سراسر کشور

گروه حوزه‌های علمیه: معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از اعزام حدود 2 هزار مبلغ به سراسر کشور خبر داد و عنوان کرد: مبلغین از فرصت ایام نوروز نهایت استفاده را خواهند برد و به تبیین معارف اسلامی و مکتب نورانی اهل بیت(ع) خواهند پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز خبر حوزه حجت‌الاسلام سعید روستا آزاد، با اشاره به جایگاه حضرت زهرا(س)، ابراز کرد: فاطمه الزهرا(س) نه تنها الگوی بسیار خوبی برای زنان، بلکه برای کل بشریت است.

وی به نقش بانوان در ترویج سبک زندگی فاطمی اشاره کرد و ادامه داد: بانوان باید سیره و منش صدیقه طاهره(س) را در همه زمینه‌ها از جمله تربیت فرزند، همسرداری و ... الگوی خود قرار دهند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی همچین بر ضرورت بزرگداشت ایام فاطمیه تاکید کرد و گفت: مردم مومن و متدین همواره نشان داده‌اند حرمت ایام عزا و سوگواری اهل بیت(ع) را حفظ می‌کنند و امسال نیز که ایام شهادت حضرت زهرا(س) با نوروز تلاقی پیدا کرده، آحاد جامعه به این مسئله توجه جدی خواهند داشت.
حجت‌الاسلام روستا آزاد با اشاره به برنامه‌های دفتر تبلیغات اسلامی در ایام فاطمیه، افزود: این دفتر به عنوان یک نهاد تبلیغی موثر، برنامه‌های متنوعی را برای پاسداشت ایام شهادت حضرت زهرا(س) پیش بینی کرده است که یکی از مهم‌ترین آنها، اعزام مبلغ به اقصی نقاط کشور جهت تبیین سیره و بیان فضائل و سجایای اخلاقی آن حضرت است.
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی از اعزام حدود 2 هزار مبلغ به سراسر کشور خبر داد و عنوان کرد: مبلغین از فرصت ایام نوروز نهایت استفاده را خواهند برد و به تبیین معارف اسلامی و مکتب نورانی اهل بیت(ع) خواهند پرداخت.
وی، اعزام طلاب پایه های4، 5 و6 تحت عنوان «بشیران جوان» را یکی از برنامه‌های کاربردی اعلام و ابراز کرد: مبلغین جوان با حضور در میان دوستان، هم کلاسی‌ها و اقوام خود و تبلیغ چهره به چهره، به تشریح سبک زندگانی حضرت زهرا(س) و فضائل آن حضرت خواهند پرداخت.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی همچنین با اشاره به نقش مهم رسانه ملی در این ایام، تاکید کرد: صدا و سیما باید بیش از پیش حرمت این ایام خاص را نگه دارد و با تولید و پخش برنامه‌های مفید و سازنده پیرامون شخصیت حضرت زهرا(س)، به رسالت خود بهتر عمل کند.
حجت الاسلام روستا آزاد در پایان ابراز امیدواری کرد که مردم جامعه اسلامی بتوانند با الگو گیری از حضرات معصومین(ع) به سعادت دنیا و آخرت دست یابند.

captcha