کد خبر: 1389959
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴
احمدی:

خیمه‌های معرفت در تمام مناطق گردشگری فارس برپا شود

گروه اجتماعی: در طرح خیمه‌های معرفت، فعالیت‌های خوبی در بخش‌های مختلف انجام شده است که باید با گستردگی بیشتری در تمام مناطق گردشگری فارس به مردم ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدمحمد احمدی، استاندار فارس روز گذشته، 9 فروردین در حاشیه بازدید از خیمه‌های معرفت در ارگ کریم‌خان شیراز، با بیان اینکه تلاش‌های قابل قبولی برای ارائه خدمات مذهبی و دینی به مردم صورت گرفته است، گفت: با توجه به تقارن ایام فاطمیه، در نوروز امسال ایرانیان احترام نام حضرت زهرا(س) را به‌خوبی حفظ کرده‌اند.

وی افزود: در طرح خیمه‌های معرفت، فعالیت‌های خوبی در بخش‌های مختلف انجام شده است که باید با گستردگی بیشتری در تمام مناطق گردشگری فارس به مردم ارائه شود.

احمدی با اشاره به اینکه شیراز از شهرهای پرجاذبه کشور برای گردشگران است، افزود: امسال در مناطقی مانند تخت جمشید و پاسارگاد شرایط مناسبی فراهم شده و در حد امکانات استان رسیدگی خوبی به مسافران نوروزی صورت گرفته است.

استاندار فارس با بیان اینکه تاکنون شش میلیون خودرو از مبادی فارس وارد استان شده اند، که نشان‌دهنده نزدیک به هشت درصد افزایش است، گفت: فارس یکی از استان‌های منحصر بفرد کشور در زمینه جاذبه‌های گردشگری است و با وجود اینکه جاذبه‌های شیراز بیش از دیگر شهرهای توریستی کشور بوده و شامل آثاری از تمدن‌های قبل از اسلام و بعد از اسلام می‌شود، تعداد هتل‌های فارس و شیراز جوابگوی پذیرش همه گردشگران نیست و باید این زیرساخت‌ها تقویت شوند.

وی ابراز کرد: توریسم زیارتی در سومین حرم اهل بیت(ع) و به دلیل حضور امامزادگان عظیم‌الشأن در فارس رونق ویژه‌ای دارد و این استان پذیرای گردشگران مذهبی زیادی از کشورهای دنیا به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس است.

احمدی گردشگری سلامت را در فارس دارای زیرساخت‌های قوی دانست و با اشاره به وجود آثار فرهنگی و باستانی قبل و بعد از اسلام همچون تخت جمشید، پاسارگاد، شهر گور، بیشاپور، مساجد باشکوه و متعدد، مجموعه زندیه، حافظیه، سعدیه و باغ‌های شیراز، گفت: اگر تبلیغات مناسبی در زمینه گردشگری صورت گیرد، جذب توریسم رشد قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

captcha