کد خبر: 1391404
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
دبیر کمیسیون انرژی مجلس:

مسئولان قوا، عزم ملی و مدیریت جهادی را تبدیل به گفتمان کنند

گروه سیاسی: تمامی مسئولان سه قوه و خواص باید به‌وسیله فرهنگ‌سازی، عزم ملی و مدیریت جهادی را به یک گفتمان غالب تبدیل کنند تا کشور در ابعاد مختلف اقتصادی و فرهنگی به رشد و تعالی لازم دست یابد.

سیدموسی موسوی، منتخب مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» گفت: راهکارهای تحقق این نام در درون آن نهفته است.

وی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری با دوراندیشی و ژرف‌نگری به مسائل، مشکلات و ملزومات رفع آن‌ها، سال جاری را این‌گونه نام‌گذاری کردند، افزود: تحقق این امر، کاری سنگین، بسیار بزرگ اما گره‌گشا و شدنی است. تمامی مسئولان سه قوه و خواص باید به‌وسیله فرهنگ‌سازی، عزم ملی و مدیریت جهادی را به یک گفتمان غالب تبدیل کنند تا کشور در ابعاد مختلف اقتصادی و فرهنگی به رشد و تعالی لازم دست یابد.

باور خواص به نام سال، رکن اول تحقق آن است

وی ادامه داد: اگر واقعاً بناست که این نامگذاری تحقق پیدا کند باید از برخوردهای شعاری پرهیز شود زیرا تمام نامگذاری سال‌ها به‌صورت فنی و علمی بوده و در وهله اول باید مسئولان امر این قضیه را باور داشته باشند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس بر ضرورت همکاری سه قوا در تحقق منویات رهبری تأکید کرد و گفت: تمام خواص و نخبگان سیاسی، علمی و فرهنگی باید این موضوع را باور داشته باشند یعنی اعتقاد داشته باشند که تنها راه برون‌رفت از مشکلات و راه تعالی و ترقی کشور، پرداختن به نام سال و تکیه کردن بر ظرفیت‌های درونی است.

مردم رکن اصلی تحقق نام‌گذاری سال‌ها هستند

موسوی اضافه کرد: این مفهوم بدان معناست که مردم که کننده اصلی و مورد خطاب مقام معظم رهبری هستند به‌عنوان رکن اصلی تحقق نام‌گذاری سال‌ها به میدان آیند؛ سستی و تنبلی و در فرمت و قالب اداری کار کردن نیز به کناری گذاشته شود و همان‌طور که در دفاع مقدس به‌صورت جهادی عمل می‌کردیم و یا در شرایط تحریم توانستیم به موفقیت‌های فراوانی در عرصه‌های مختلف هوا و فضا و صنایع دفاعی دست یابیم و ایثارگرانه کار کردیم و در زندگی فردی خود تغییر ایجاد کردیم، باید جهت تحقق این نامگذاری این‌گونه عمل شود.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه تنها در سایه اراده و عزم ملی، اقتصاد و فرهنگ به اوج شکوفایی خود می‌رسد، گفت: روش جهادی قطعاً‌ تنها و مؤثرترین روش جهت تحقق این امر است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند.

مجلس اقدامات مهمی در زمینه تحقق نام سال انجام می‌دهد

وی به اقدامات مجلس شورای اسلامی در زمینه تحقق نام سال اشاره کرد و گفت: در مجلس شورای اسلامی نیز مانند سایر قوا، تمهیدات و اقدامات لازم برای این مهم اندیشیده شده و می‌شود.

موسوی اظهار کرد: تنقیح قوانین، رفع قوانین زائد و تصویب قوانینی در راستای تحقق این امر، یک بحث کلی است که همگان موافق آن هستند و تمام ضوابط، قوانین و مقرراتی که دست و پاگیر هستند باید حذف شده و اگر نیاز به وضع قانون جدیدی است باید با سرعت بیشتری تصویب شده تا روان‌سازی امور صورت گیرد.

captcha