کد خبر: 1391678
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰

کمیته تخصصی فرهنگ و اقتصاد در قیروکارزین تشکیل می‌شود

گروه اجتماعی: سرپرست فرمانداری قیروکارزین از تشکیل دو کمیته تخصصی اقتصاد و فرهنگ در شورای اداری این شهرستان به‌صورت ویژه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، اشکان کاظمی، سرپرست فرمانداری قیروکارزین امروز، 18 فروردین در دیدار با امام جمعه این شهرستان از تشکیل دو کمیته تخصصی اقتصاد و فرهنگ در شورای اداری این شهرستان به‌صورت ویژه  خبر داد و تأکید کرد: با استفاده از نظریات کارشناسان و متخصصان امر در این شهرستان در کمیته‌های فرهنگ و اقتصاد به راهبردهای مورد نظر خود جهت رشد و توسعه پایدار در شهرستان قیروکارزین خواهیم رسید.

وی با اشاره به نام سال تأکید کرد: امسال باید با عزم ملی، مدیریت جهادی و فرهنگ عمومی به اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری دست یابیم.

سرپرست فرمانداری قیروکارزین با بیان اینکه مسائل اقتصادی در رأس امور است، ابراز کرد: زمانی که زمینه اقتصادی در یک مملکت ضعیف باشد قطعاً آستانه تحمل و مقاومت مردم در برابر مشکلات کم می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت مسائل اقتصادی بحث فرهنگ، آداب و رسوم و اخلاقیات نیز باید در کنار علم و دانش قرار گیرد تا بتواند مسائل و مشکلات را حل و فصل کند.

کاظمی در ادامه سخنان خود با اشاره به پیشینه نامگذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری گفت: از سال 69 با توجه به شرایط و مقتضیات زمانی کشور و نیاز جامعه، معظم‌له هر سال نامی را برای آن بر می‌گزیدند که از سال 1378 این نامگذاری رسمیت یافت.

وی اظهار کرد: از سال 87 به دلیل شرایط و موقعیت‌های خاصی که برای اقتصاد کشور پیش آمد؛ همچنین دغدغه ایشان برای معیشت و آسایش مردم، سال‌ها حول محور اقتصاد نامگذاری می‌شوند.

captcha