
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در مراسمی که امروز، 19 فروردین در بیت نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرمآباد با حضور جمعی از هنرمندان برگزار شد، از فیلم مستند «تاریخ انقلاب» به کارگردانی سیدمحمد سیفزاده و تهیهکنندگی حوزه هنری استان رونمایی شد؛ این فیلم مستند، تاریخ انقلاب و نقش روحانیون استان در پیروزی انقلاب اسلامی را به تصویر کشیده است.
سیفزاده، کارگردان این فیلم مستند که قبل از این کتابی با عنوان نقش علمای لرستان در پیروزی انقلاب را تألیف کرده است، در این مراسم گفت: قبل از انقلاب 147 روحانی در کشور ممنوعالمنبر شدند که از بین آنها 14 نفر متعلق به استان لرستان بود و میطلبد این قبیل فعالیتها به مردم معرفی شوند.
وی ضمن اظهار امیدواری از اینکه این فیلم مستند پس از تأیید علما و فضلای استان منتشر و در اختیار مردم خطه لرستان قرار بگیرد، اضافه کرد: در 28 اردیبهشت 58 علما و عشایر لرستان در مدرسه فیضیه قم با حضرت امام خمینی(ره) دیدار داشتند و رژه باشکوهی را در این روز به نمایش گذاشتند که جا دارد این مناسبت در تقویم لرستان ثبت شود و در سالروز این روز علما و روحانیون و عشایر لرستان با مقام معظم رهبری دیدار داشته باشند.