کد خبر: 1394176
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۸

برگزاری مسابقات قرآن ویژه جوانان در مصر

گروه بین‌الملل: مسابقات حفظ و قرائت قرآن ویژه جوانان با همکاری وزارت ورزش و جوانان مصر، از 31 فروردین‌ماه، در این کشور آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع» مصر، وزارت جوانان و ورزش مصر این مسابقات را که مسابقه دینی بزرگ این وزارتخانه در سال 2014 میلادی و ویژه جوانان مصری است، با همکاری وزارت اوقاف این کشور برگزار می‌کند.
جوانان 18 تا 35 سال(دختر و پسر) در این رقابت حضور خواهند یافت و نهادینه‌کردن ارزش‌های اسلامی، آشنایی جوانان با آموزه‌های صحیح دین اسلام و تشویق آنان به حفظ قرآن کریم از اهداف برگزاری این رقابت عنوان شده است.
این مسابقات در سه رشته حفظ کامل قرآن، حفظ نیمی از قرآن(از سوره مریم تا آخر قرآن) و رشته زیباترین صوت قرآن با رعایت احکام تجوید، برگزار می‌شود.
بنا بر این گزارش، شرکت‌کنندگان در این مسابقات باید 18 تا 35 سال سن داشته باشند و تنها یک رشته را برای شرکت در مسابقه انتخاب کنند.
وزارت جوانان و ورزش مصر اعلام کرد: این مسابقه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود که مرحله نخست استانی است و از 31 فروردین‌ماه سال جاری آغاز می‌شود و اداره‌های ورزش و جوانان استان‌های مختلف آن را برگزار می‌کنند.
از هر استان 9 نفر از برگزیدگان سه رشته این رقابت، به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند و این مرحله نیز از 11 خردادماه سال جاری در قاهره آغاز می‌شود و تا 23 خرداد ادامه دارد.
در پایان مسابقات، کمیته داوری رقابت‌ها که متشکل از اساتید برجسته قرآن کریم است، سه نفر برتر هر یک از رشته‌های این رقابت را انتخاب و معرفی خواهد کرد.
وزارت جوانان و ورزش مصر، جوایز نقدی به ارزش 112 هزار لیره مصری را برای نفرات برتر این مسابقات اختصاص داده است.

captcha