کد خبر: 1395653
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶
رئیس بنیاد مسکن کشور:

سلسله مراتب تشرف به حرم شاهچراغ(ع) در طرح توسعه آن درنظر گرفته شده است

گروه اجتماعی: در ساخت رواق و صحن جدید آستان حضرت شاهچراغ(ع) تلاش شده است تا سلسله مراتب تشرف به حرم مطهر کاملاً رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس‌‌،‌ علی‌رضا تابش، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور امروز، 26 فروردین با حضور در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) با آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب، تولیت این آستان مقدس دیدار کرد و به ارائه مباحثی پیرامون ساخت رواق و صحن جدید آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع)پرداخت.
وی در این دیدار روند احداث این پروژه را بسیار خوب توصیف کرد و گفت: حدود 2 سال است که از کلنگ‌زنی این پروژه بزرگ توسط بنیاد مسکن و با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرائی و دیگر سازمان‌ها می‌گذرد.
تابش ابراز کرد: شاهکار این پروژه اتصال آن به حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) بدون هیچ واسطه‌ای است و تمام تلاش همکاران بنیاد مسکن در ساخت رواق و صحن جدید بر اساس طرح ارائه شده این بوده است که سلسله مراتب تشرف به حرم مطهر کاملاً رعایت شود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور اضافه کرد: هر چند در اجرای پروژه با مشکلات و موانعی روبه‌رو بودیم ولی بحمدالله و فضل الهی پروژه شروع و در مراحل پایانی هستیم.
یادآور می‌شود، پروژه صحن و رواق جدید حرم احمد ن موسی(ع) با زیر بنای 15 هزار متر مربع دارای شبستان‌های بزرگ مسقف، بالکن ویژه بانوان، بالکن vip ، صحن روباز، 2 هزار و 500 متر مربع سرویس و رواق‌ها که با معماری اصیل اسلامی ـ ایرانی طراحی و با هنر آئینه‌کاری، نازک‌کاری، کاشی‌کاری و چوب کاری توسط هنرمندان برتر کشور به اجرا درآمده است.

captcha