کد خبر: 1395846
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد:

تحکیم نقش وزارت بهداشت در تولیت سلامت کشور در فرمایشات رهبری

گروه اجتماعی: سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نقش وزارت بهداشت را در تولیت نظام سلامت کشور تحکیم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدامیرمحسن ضیائی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز، 26 فروردین در سفر یک‌روزه به شیراز در جمع مسئولان حوزه‌ آموزش دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه سلامت گفت: سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نقش وزارت بهداشت را در تولیت نظام سلامت کشور تحکیم کرد.
وی افزود: بر این اساس مجموعه وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای اصلاح یا تدوین قوانین بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است.
ضیائی با بیان اینکه تولیت سلامت به دلیل اهمیتی که برای افراد جامعه دارد، در بیشتر نقاط دنیا در دست دولت‌ها قرار دارد، افزود: اکنون درشرایطی هستیم که مسئولان در ارکان مختلف کشور توجه ویژه‌ای به بهداشت و سلامت دارند و این برای فعالان در این حوزه یک فرصت طلایی است که باید از آن در جهت بهبود وضعیت سلامت مردم استفاده شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین در بازدید از بخش‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عملکرد این دانشگاه را ملی و بین‌المللی ارزیابی و اضافه کرد: با این رویکرد، این دانشگاه باید در پذیرش دانشجو، توسعه در حیطه‌های مختلف از جمله رشته، به صورت ملی و دارای فعالیت‌های بین المللی دیده شود.
ضیائی گفت: با توجه به توانمندی‌های موجود باید نگاه فرا ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی در این دانشگاه وجود داشته باشد تا پذیرش دانشجوی خارجی تقویت شود.

captcha