کد خبر: 1397427
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
حجت‌الاسلام ملک‌مکان:

سیره فاطمی الگوی نظری و عملی عموم مسلمانان قرار گیرد

گروه اجتماعی: رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس تأکید کرد: سیره فاطمی باید الگوی نظری و عملی عموم مسلمانان اعم از زن و مرد قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با تأکید بر اینکه خداوند می‌فرماید حضرت فاطمه(س) خیر کثیری بود که به پیامبر(ص) عطا کرد، گفت:‌ این بانوی بزرگوار نیز مایه خیر و برکت برای جامعه اسلامی و عموم مسلمانان هستند.
وی با بیان اینکه سیره فاطمی باید الگوی نظری و عملی عموم مسلمانان اعم از زن و مرد قرار گیرد، افزود: شخصیت، زندگی خانوادگی، اجتماعی و موضع‌گیری‌های سیاسی و اجتماعی آن بانو برای مردان و زنان جامعه ما می‌تواند یک الگو باشد؛ آن حضرت در خانواده بهترین همسر بود و امام علی(ع) به نیکی از او یاد می‌کند و می‌فرمود هیچگاه توقع و خواسته‌ای از من نکرد که از عهده من برنیاید.
حجت‌‌الاسلام ملک‌مکان عنوان کرد: آن حضرت نسبت به تربیت فرزندان خود به‌گونه‌ای عمل کرد که حسن(ع) و حسین(ع) شدند که بهترین فرزندان تاریخ هستند.

حضرت زهرا(س) بهترین فرزندان را تحویل جامعه داد
این مقام مسئول عنوان کرد: حضرت زهرا(س) در مدت عمر کوتاهش که 9 سال در خانه شوهر بود بهترین فرزندان را تحویل جامعه داد و نسبت به همسایگان نقل شده است که حتی دعاهای او ابتدا برای همسایگان بود و سپس فرزندان خود را دعا می‌کرد که این درسی برای تمام مسلمانان جهان اعم از مرد و زن است.
وی اظهار کرد: آن بانوی بزرگوار در دفاع از حریم ولایت و امامت جان خود را داد و این یک درسی است که انسان تا جان در بدن دارد باید از حق و حقانیت دفاع کند.
حجت‌الاسلام ملک‌مکان اضافه کرد: این بانوی بزگوار در جامعه ما بهترین الگو از تمام جهت است و امیدواریم بانوان ما نیز با تمسک به سیره و روش حضرت زهرا(س) همان منشی که آن حضرت طی کردند، را طی کنند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه تقریباً نیمی از جمعیت جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: نیم دیگر جامعه نیز تربیت شده زن‌ها هستند و لذا زنان نقش بسزایی در تربیت نسل دارند در واقع سعادت هر جامعه ‌ای بستگی به اصلاح و فساد زن‌های آن جامعه دارد و اگر آن‌ها در راه صلاح باشند و فرزندان خوبی تربیت کنند قطعاً جامعه رو به صلاح است و برعکس اگر زنان آن فاسد باشند، آن جامعه رو به انحطاط خواهد گذاشت؛ لذا مهم‌ترین نقش در تربیت یک جامعه و فرزندان زنان به عهده دارند.

حساس‌ترین نقش در جوامع بشری برعهده زنان است
وی، حساس‌ترین نقش در تمامی جوامع بشری را بر عهده زنان دانست و گفت: شخصیت‌هایی که پیامبر(ص) توصیه زیادی به تکریمشان کرده است چه در جایگاه زن و مقام مادر، این قشر هستند و در روایت‌ها نیز نقل شده است که پیامبر(ص) فرمود بهترین مردان، مردانی هستند که نسبت به همسران خود خوش اخلاق‌ترین هستند.
حجت‌الاسلام ملک‌مکان عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم پس از سفارش به عبادت خدا، نیکی به والدین را متذکر می‌شود یعنی اول پرستش او سپس احسان به پدر، مادر و تکریم آنان لذا تکریم خانواده به حدی مهم است که در کنار عبادت خداوند آورده شده است.

لزوم تکریم جایگاه زنان در جامعه
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه فارس با ابراز امیدواری از اینکه آن جایگاهی که در جامعه برای زنان است، محترم شمرده و تکریم شود، گفت: زنان ما نیز در همان مسیری حرکت کنند که حضرت زهرا(س) راضی به آن هستند.
وی در پایان گفت:‌ بحمدالله در کشور ما زن‌ها فرزندانی تربیت کرده و تقدیم نظام و اسلام کردند چه در دوران دفاع مقدس و چه در این دوران فعلی که کارهای بسیار بزرگی در ذیل دین و فرهنگ صورت گفته است که مایه خوشحالی  استکه زنان کشور اسلامی ما در نقش خود موفق بوده‌اند.

captcha