کد خبر: 1397664
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳
معاون فناوری صدا و سیما:

توجه به بازار، یکی از مهم‌ترین راهکارهای اقتصاد مقاومتی است

گروه اجتماعی: یکی از مهمترین راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به بازار و مملو شدن بازار از کالاهای ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی‌عسگری، معاون فناوری سازمان صدا و سیما امروز، 31 فروردین در مراسم افتتاح طرح تبدیل شبکه‌های آنالوگ به دیجیتال در صدا و سیمای مرکز فارس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی گفت: بازار ناموس اقتصاد مقاومتی است، هر کشوری که در جهان به رشد اقتصادی دست‌یافت، این شعار را مدنظر قرار داد و اجرا کرد.
عسگری اظهار کرد: یکی از مهمترین راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به بازار و مملو شدن بازار از کالاهای ایرانی است.
وی با بیان اینکه پیاده‌سازی منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و نام امسال، وظیفه‌ همه دستگاه‌ها و مسئولان اجرایی در سطوح مختلف است، گفت: احتیاجات هر ملت، امری حیاتی برای دست‌یابی به خودکفایی کامل محسوب می‌شود و برای تأمین احتیاجات باید تلاشی همه‌جانبه را سامان داد،‌ اگر یک ملت نتواند احتیاجاتش را برآورده کند، روبه افول خواهد رفت.
این مقام مسئول با بیان اینکه ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و دست‌یابی به خودکفایی همه در گرو توجه به تولیدات داخلی است، گفت: یکی از نمونه‌های اقتصاد مقاومتی را می‌توانیم در صدا و سیما مشاهده کنیم.
وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی به‌جهت واردات دستگاه‌های فرستنده‌ دیجیتال و اف‌ام، در تحریم کامل است، گفت: امروز به‌دلیل توجه به توان داخلی، تحریم‌ها در صدا و سیما به فرصت تبدیل شده به‌گونه‌ای که ما به‌لحاظ تمام تجهیزات فرستنده، به خودکفایی رسیده‌ایم.
معاون فناوری صدا و سیما در بخشی از سخنان خود، شبکه فارس را شبکه‌ای پویا خواند و ابراز امیدواری کرد: در آینده، علاوه بر بخش فنی، در حوزه‌ی تولید نیز به توانمندی‌های بیشتری دست‌پیدا کند.

captcha