کد خبر: 1398588
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷

بیش از 170 تشکل فرهنگی ـ مذهبی در برنامه‌های شاهچراغ(ع) مشارکت می‌کنند

گروه اجتماعی: بیش از 170 مؤسسه و تشکل فرهنگی ـ مذهبی استان فارس آمادگی خود را برای مشارکت در اجرای برنامه‌های فرهنگی حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ(ع)اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، در پی اعلام دعوت به همکاری  تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) از گروه‌های مختلف مردم، علما، فرهیختگان و صاحب‌نظران برای خدمت به بارگاه نورانی سومین حرم اهل بیت(ع) نمایندگان بیش از 170 مؤسسسه فرهنگی ـ مذهبی در جریان برنامه‌های راهبردی حرم در حوزه معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی قرار گرفته و نقطه نظرات خود را ارائه دادند.
حجت‌الاسلام محسن اسماعیل‌پور، مشاور و مدیر حوزه تولیت آستان مقدس امروز، 2 اردیبهشت در مراسم هم‌اندیشی این تشکل‌ها در حرم مطهر شاهچراغ(ع) گفت: تمام تشکل‌های دینی، مذهبی، هیئات مذهبی، دانشجویان، دانش‌آموزان، انجمن‌ها و مؤسسات که نیت آن‌ها ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و دینی در حرم‌های مطهر است، می‌توانند با مراجعه به واحد امور تشکل‌های دینی و مذهبی  و با ارائه برنامه و فعالیت‌های مورد نظر و نقطه نظرات خویش یاری رسان آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) باشند.
وی افزود:  در این آستان مطهر و نورانی، زمینه مساعدی برای فعالیت و همکاری گروه‌ها و کانون‌های مختلف دینی که دغدغه تبلیغ و ترویج دین و شریعت اسلامی و مکتب اهل بیت را دارند، مهیا است.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌پور با اشاره به نقش و جایگاه تشکل‌ها و مؤسسات غیردولتی در پیشبرد راهبردهای فرهنگی حرم مطهر احمدی و محمدی(ع)، خواستار همکاری و همراهی این تشکل‌ها در راستای اعتلای جایگاه سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی، در سطح منطقه و جهان اسلام شد.

captcha