کد خبر: 1402090
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
حجت‌الاسلام یعقوبی بیان کرد:

ضرورت الگوگیری معلمان از سیره رفتاری شهید مطهری

گروه اندیشه: خطیب جمعه کاشمر با بیان اینکه هیچ جایگاهی بالاتر و با‌ارزش‌تر از جایگاه معلمی وجود ندارد، گفت: معلمان باید این استاد بزرگوار را در کارهای پژوهشی و نیز از نظر اخلاقی و رفتاری الگوی خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید‌قاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر روز گذشته، 12 اردیبهشت‌‌ در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با بیان اینکه هیچ جایگاهی بالاتر و با‌ارزش‌تر از جایگاه معلمی وجود ندارد، گفت: معلمان باید این استاد بزرگوار را در کارهای پژوهشی و نیز از نظر اخلاقی و رفتاری الگوی خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه آموزه‌های یک معلم برای همیشه در تاریخ ماندنی است، اظهار کرد: به فرموده امام خمینی(ره) نقش معلمان در جامعه همچون نقش انبیا(ع) برای هدایت مردم است که از نمونه بارز آن می‌توان از معلم شهید استاد مطهری یاد کرد.

حجت‌الاسلام یعقوبی با اشاره به اینکه رمز پیشرفت و بقای هر جامعه مسئولیت‌پذیری در علم و دانش است، ابراز کرد: هدایت روح، جان، فکر و اندیشه انسان، مسئولیت خطیری است که بر دوش معلم نهاده شده است، ‌گاهی اوقات معلمان به‌خاطر نفوذ در شاگردان از حیث روحی چنان تأثیر شگرفی در آن‌ها دارند که با یک مطلب و جمله‌ای، سرنوشت آن‌ها را تغییر می‌دهد و به کمال و کامیابی می‌رساند.

وی در ادامه با گرامیداشت ۱۱اردیبهشت و قهرمان خواندن کارگران در صحنه اقتصاد مقاومتی، پایه و اساس تولید کشور را کارگران دانسته و افزود: استقلال اقتصادی یکی از اهداف نظام و اسلام برای جامعه اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در کاشمر با تأکید بر اینکه استقلال و رشد اقتصادی در گرو تولید ملی بوده و ستون این تولید کارگران هستند، ابراز کرد: بر مسئولان واجب است که به مشکلات این قشر توجه ویژه داشته و در جهت رفع آن‌ها تلاش کنند.

وی اظهار کرد: کارگران در تمام عرصه‌ها و به‌ویژه در اقتصاد و تولید کشور نقش اساسی و قابل توجهی دارند، لذا رفع مشکلات و توجه به دغدغه‌های آنان باید یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها باشد.

امام جمعه کاشمر با اشاره به تروریست خواندن ایران از سوی آمریکا گفت: توطئه‌های آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی از گذشته بوده است و تا پایداری مردم بر اصول انقلابی نیز ادامه دارد.

امام جمعه کاشمر ادامه داد: دنیا شیطنت‌های آمریکا را فهمیده است و به‌خوبی می‌داند که فتنه عراق و سوریه و حمایت از تروریست‌ها زیر‌نظر آمریکاست.

captcha