کد خبر: 1406428
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۰
آیت‌الله واعظ طبسی عنوان کرد:

تدبیر و پایداری رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ عامل استقلال و استغنای کشور

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان گفت: امروز علی‌رغم همه پیچیدگی‌های اوضاع سیاسی و وجود دشمنان خارجی و داخلی، به خصوص خط نفاق، آنچه که باعث استقلال و استغنای کشور شده است، مدیریت، تدبیر و پایداری رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیت‌الله عباس واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، شب گذشته، 22 اردیبهشت‌ماه در مراسم اعطای احکام به 384 نفر از خدام حرم مطهر امام رضا(ع)، گفت: سخن مبالغه آمیزی نیست که اگر بگوئیم میلیون‌ها دل و احساس، همه وجودشان متوجه این نقطه از سرزمین دنیای اسلام است. جوانان و نوجوانان بسیاری در کشورهای مختلف اروپائی و آمریکائی این مراسم را از طرق مختلف نظاره می‌کنند و اشک شوق بر دیدگان آن‌ها جاری می‌شود.

آیت‌الله واعظ طبسی با بیان اینکه این ماه فرصتی برای اندیشیدن به خود، کردار، گفتار و افکارمان است، گفت: در این ماه درهای رحمت الهی به روی همه باز است و ما باید از این فرصت اسفتاده کنیم و به سوی خدا بازگردیم.

وی در ادامه افزود: امشب که مصادف با میلاد امام علی(ع) است و ما هم که افتخار حضور در کنار مضجع شریف حضرت رضا(ع) را داریم، از تمامی زوایای حرم این احساس پیدا می‌شود که شب، شب متفاوتی است، این نکته را کسانی درمی‌یابند که با دیده دل می‌نگرند و حضور ملائکةالله را درک می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان با بیان اینکه ما باید نسبت به آنچه که به نفع جامعه و منافع انقلاب اسلامی است موضع بگیریم و در این راه حرکت کنیم، ابراز کرد: قدرت‌های مستبد نمی‌توانند تفکر و اندیشه جمهوری اسلامی را تحمل کنند زیرا این جریان، اکثر نیروهای جوان و نوجوان را جذب خودش کرده و موجب شده نگاه اکثر رسانه‌ها به ایران اسلامی باشد.

وی در ادامه با اشاره به سیره امام خمینی(ره) در مقابل جهان‌خواران، به خصوص آمریکا افزود: امروز علی‌رغم همه پیچیدگی‌های اوضاع سیاسی و وجود دشمنان خارجی و داخلی، به خصوص خط نفاق، آنچه که باعث استقلال و استغنای کشور شده است، مدیریت، تدبیر و پایداری رهبر معظم انقلاب اسلامی است، اگر شعار سال، اقتصاد و فرهنگ؛ با عزم ملی و مدیریت جهادی محقق شود، خواهید دید که چه افق‌هائی بر روی کشور باز است و به آن انتهایی که مدنظر است، می‌توان رسید.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور دکتر محمدجواد ظریف در جمع خدام حرم مطهر رضوی گفت: در مذاکرات چند ماهه اخیر به سرپرستی دکتر ظریف؛ با اعتماد به تیم مذاکره کننده و در چارچوب دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، با نگاه به مسائل ملی و تکیه بر ارزش‌های اسلامی، عزت و استقلال، جمهوری اسلامی به صورت منطقی، اصولی و آرام صحبت کرده است البته آنجائی که دشمن به درشتی سخن می‌گوید باید به درشتی جوابش را داد.

نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان در توصیه‌ای به وزیر امور خارجه ایران با اشاره به فرمایش حضرت علی(ع) مبنی بر اینکه «همت مردان، کوه‌های مستحکم مشکلات را از سر راه برمی‌دارد»، اظهار کرد: همت، تصمیم و عزم راسخ در کنار اتکا به خدا و تجربیاتی که تیم مذاکره کننده دارد و کوچک دیدن دشمن و بزرگ دیدن اسلام می تواند ما را پیروز کند.

آیت‌الله عباس واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در استان‌های خراسان و تولیت آستان قدس رضوی پس از سخنانش حکم خادمی وزیر خارجه و سایر خادمان در جلسه را اهدا کرد.

یادآور می‌شود، در این جلسه علاوه بر دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، محمدحسن نامی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در جلسه حضور داشتند.

captcha