کد خبر: 1407460
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

پنجمین همایش تاریخ مجلس 30 اردیبهشت برگزار می‌شود

گروه سیاسی: پنجمین همایش تاریخ مجلس 30 اردیبهشت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، پنجمین همایش تاریخ مجلس سه شنبه 30 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

همچنین در این همایش میزگرد تخصصی «بررسی انتخابات ادوار نوزدهم و بیستم مجلس شورای ملی»  با حضور دکتر سید محمود کاشانی، استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی، دکتر محسن خلیلی، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر علیرضا ملائی توانی، عضو هیئت علمی گروه تاریخ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دکتر علی ططری، مدیر مرکز اسناد کتابخانه مجلس و دبیر علمی همایش برگزار خواهد شد.

همایش پنجم تاریخ مجلس در دو نشست تخصصی برگزار خواهد شد؛ در نشست نخست 5 الی 6 سخنرانی برگرفته از مقالات برگزیده پس از مراسم افتتاحیه ارائه خواهد شد.

سپس در نشست دوم میزگرد «بررسی انتخابات ادوار نوزدهم و بیستم مجلس شورای ملی» با توجه به ارسال حجم فراوانی از مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش با موضوع انتخابات ادوار 19 و 20 و بررسی مسائل مربوط به آن و استقبال فراوان نویسندگان و علاقه‌مندان به انتخابات و مسائل مربوط به آن در این ادوار برگزار می شود.

انتخابات در این ادوار برای نخستین بار در فضایی کاملاً متفاوت برگزار شد و نکات ناگفته فراوانی از آن وجود دارد که با صلاحدید کمیته علمی همایش تصمیم بر آن شد که این میزگرد با این عنوان برگزار شود.

ضروری است کلیه علاقه‌مندان، پژوهشگران و محققان تاریخ مجلس با مراجعه به سایت کتابخانه مجلس (اینجا) ثبت نام کنند.

برای کلیه کسانی که تا پیش از 29 اردیبهشت ماه ثبت نام به عمل آورند و در دو نشست تخصصی همایش نیز حضور یابند، گواهی حضور در همایش صادر خواهد شد.

captcha