کد خبر: 1407748
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸
در شهرستان گرمی:

اجرای 300 برنامه فرهنگی و هنری در تحقق شعار سال 93

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام یدالله صفری از در نظر گرفتن 300 برنامه فرهنگی و هنری در جهت تحقق شعار سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، با محوریت  ارائه راهکارهای کاربردی و عملی برای تحقق شعار سال 93، دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان گرمی، روز گذشته، 27اردیبهشت‌ماه، در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد .
رئیس شورای فرهنگ عمومی گرمی در جمع اعضای این شورا گفت: در راستای رفع دغدغه‌های فرهنگی در شهرستان از تمامی کارشناسان و صاحب‌نظران جهت برگزاری همایش و نشست‌های تخصصی دعوت به‌عمل می‌آید.
حجت‌الاسلام صفری ادامه  داد: در نظر داریم تا با اجرای 300 برنامه فاخر فرهنگی با موضوعات متفاوت و استفاده ازصاحبنظران و سخنرانان برجسته کشوری و منطقه‌ای گام مؤثری در فرهنگ‌سازی و حفظ ساختارهای فرهنگی و هنری و آموزه‌های دینی برداشته شود.
امام جمعه شهرستان مرزی گرمی، افزود: اقتصاد پویا توأم با فرهنگ ناب حضرت محمد(ص) زمینه استمرار حکومت اسلامی را فراهم آورده و شهرستان گرمی با پیشنه اصیل فرهنگی و تدین خاص از تمدن بالایی برخوردار بوده و هیچ عملی نمی‌تواند این فرهنگ بومی و مردمی را خدشه‌دار کند.
برپایی همایش تخصصی، انجام برنامه‌های فاخر فرهنگی در کنار مزار شهدای گمنام و توجه ویژه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر از مصوبات  شورای فرهنگ عمومی  شهرستان بوده است.

captcha