کد خبر: 1407900
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱

جشنواره داستان حوزه برگزار می‎شود

گروه هنر: مدیر فرهنگی ـ هنری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برگزاری جشنواره داستان حوزه از مجموعه جشنواره‌های فرهنگی ـ هنری اشراق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‌الاسلام علی کمساری پیش از ظهر امروز، 28 اردیبهشت در نشست خبری جشنواره داستان اشراق گفت: جشنواره‌های تخصصی اشراق به پنج جشنواره رسیده است که «داستان» و «هنرهای تجسمی» چهارمین و پنجمین جشنواره‌های تخصصی حوزه به‌شمار می‌روند.

وی افزود: جشنواره داستان محصول انجمن تخصصی داستان دفتر تبلیغات اسلامی است؛ این جشنواره اولین جشنواره تخصصی حوزه در بخش داستان است که تاکنون برگزار شده است.

کمساری با ذکر این‌که ظرفیت‌سنجی و ارائه توانمندی‌های حوزه در بخش داستان از اهداف این جشنواره است، گفت: مراسم افتتاحیه این جشنواره در روز 31 اردیبهشت امسال و مراسم اختتامیه آن نیز ساعت 10 صبح اول خرداد در سالن همایش دفتر تبلیغات اسلامی استان قم برگزار می‌شود.

دبیر جشنواره‎های اشراق حوزه اظهار کرد: خوشبختانه حوزه در این بخش توانایی‌های بسیار خوبی داشته و نویسندگان خوبی در این عرصه تربیت شده و رشد یافته‌اند و امروز در سطح نویسندگان برجسته به‌شمار می‎روند.

وی از شرکت 600 اثر در این جشنواره خبر داد و گفت: فراخوان این جشنواره از سال گذشته اعلام شده است و با توجه اینکه خرداد سال گذشته تا امسال پنجاهمین سالگرد نهضت امام خمینی(ره) است، هم افراد حوزوی و هم غیر حوزوی آثاری را ارسال کرده‌اند.

کمساری اظهار کرد: این جشنواره در چهار بخش رمان، داستان کوتاه و بلند، رمان نوجوان و پنجاهمین نهضت سالگرد امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

captcha