کد خبر: 1409031
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۸
آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی:

قرآن، دستورالعمل جاودانی سعادت بشر است

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی در پیامی به بیست و نهمین جشنواره قرآن منطقه 5 دانشگاه‌های کشور گفت: قرآن، کلام نورانی خدا و دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه اتصال تمام مسلمین جهان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی، یکی از مراجع عالیقدر شیعیان پیامی به بیست و نهمین جشنواره قرآن منطقه 5 دانشگاه‌های کشور که طی روزهای 30 و 31 اردیبهشت در دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار می‌شود، صادر کرد.
در این پیام آمده است: قبل از هر چیز برگزاری این جشنواره قرآنی را به تمام شما عزیزان، مخصوصاً به دست‌اندرکاران، مسئولان محترم دانشگاه سلمان فارسی شهرستان کازرون و همه عزیزانی که در این مجلس باشکوه شرکت کرده‌اند، صمیمانه تبریک می‌گویم.
قرآن، کلام نورانی خدا و دستورالعمل جاودانی سعادت بشر و حلقه اتصال تمام مسلمین جهان  است.
در شرایطی که مسلمین در برابر هجوم بی‌رحمانه دشمنان احتیاج به اتحاد و همبستگی دارند، بهترین راه این است که همگی گرد قرآن جمع شوند. این همان حبل‌الله و رشته محکم الهی است که تمام دل‌ها را به هم مربوط می‌کند و در آیه شریفه 103 سوره آل عمران به آن دعوت کرده و می‌فرماید: « وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ ...؛ و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید...» اعتصام به حبل‌الله همان تمسک عمومی به تعلیمات این کتاب بزرگ است. این همان نور و هدایتی است که در آیات 15 و 16 سوره مائده به آن اشاره شده و می‌گوید: « قَدْ جَاءکُم مِّنَ اللّهِ نُورٌ وَکِتَابٌ مُّبِینٌ ﴿۱۵﴾ یَهْدِی بِهِ اللّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلاَمِ وَیُخْرِجُهُم مِّنِ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ...؛ قطعا براى شما از جانب خدا روشنایى و کتابى روشنگر آمده است (15) خدا هر که را از خشنودى او پیروى کند به وسیله آن [کتاب] به راه‏هاى سلامت رهنمون مى‏شود ...».
آری! همه در پرتو هدایت آن با الگوگیری از عترت پیامبر علیهم‌السلام از ظلمات پراکندگی و اختلاف و نزاع و کشمکش رهایی می‌یابند و به سرچشمه نور که همان برادری و اخوت اسلامی است، باز می‌گردند و از هدایت‌های آن به سوی علم و دانش و پیشرفت و تعالی بهره می‌گیرند. آشنایی جوانان و نوجوانان به این کتاب بزرگ آن‌ها را در برابر تهاجم فرهنگی دشمن و تلاش او برای تخریب مبانی اعتقادی و اخلاقی آنان حفظ می‌کند.
اینجانب به همه عزیزانی که در این جشنواره‌ها و فعالیت‌های قرآنی شرکت کرده‌اند، خوش آمد می‌گویم. من مطمئن هستم که شما عزیزان با آشنایی با قرآن و تعلیمات حیات‌بخش اسلام راه سعادت و خوشبختی را می‌پیمایید و می‌توانید در آینده افرادی دانشمند و پیشگام و پاک و مؤمن و پرتلاش باشیم و به کشور خود کمک کنید. آری آینده کشور به دست با کفایت شما ساخته می‌شود به شرط اینکه همواره در سایه هدایت‌های قرآن گام بردارید.
به همه شما جوانان عزیز توصیه می‌کنم همه روز آیاتی از قرآن را بعد از نماز صبح بخوانید و درباره معنی آن بیندیشید و محتوای آن را در زندگی خود پیاده کنید تا لذت خوب زیستن و آرامش روح و آسودگی خاطر و پیشرفت و ترقی را بچشید.
من از خدای بزرگ برای همه شما پدران و مادران و معلمان و اساتید شما موفقیت و سربلندی و عزت و سلامت روح و جسم می‌خوام و امیدوارم همواره در سایه قرآن از همه خطرات جسمی و روحی در امان باشید.

captcha