کد خبر: 1410334
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵

اعلام جزئیات محافل انس با قرآن با حضور قاریان خارجی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته فنی مسابقات بین المللی قرآن کریم جزئیات برنامه محافل انس با قرآن با حضور قاریان خارجی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از ستاد خبری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، حجت‌الاسلام مسعود میریان مسئول کمیته فنی این دوره از مسابقات بین المللی قرآن کریم با اعلام این مطلب گفت: در این محافل انس با قرآن استادانی همچون طاها نعمانی، میثم التمار از کشورهای مصر و عراق حضور خواهند داشت.
به گفته میریان، همچنین قاریان ممتاز ایرانی نیز در این محافل انس با قرآن تلاوت خواهند داشت.
مسئول کمیته فنی سی و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم متذکر شد: محافل انس با قرآن همزمان با آغاز مسابقات بین‌المللی قرآن از ششم تا 12 خرداد در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.
میریان خاطر نشان کرد: در این محافل انس با قرآن، گروه‌های مدیحه سرایی نیز، برنامه‌های متنوع قرآنی را اجرا خواهند کرد.

captcha