کد خبر: 1410827
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶

بقعه امامزاده عبدالرحمن(ع) اقلید میزبان «عصری با قرآن» می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه اقلید از برگزاری مراسم «عصری با قرآن» به‌مناسبت فرا رسیدن مبعث رسول اکرم(ص) در بقعه امامزاده عبدالرحمن(ع) این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی‌رضا منوچهری، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه اقلید امروز، 4 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: به‌مناسبت روز بعثت نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص)، برنامه ویژه‌ای با عنوان «عصری با قرآن» در بقعه امامزاده عبدالرحمن(ع) این شهرستان برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: در این مراسم معنوی، علاوه بر تلاوت آیات وحی توسط قاریان برجسته استانی، مولودی‌خوانی، سخنرانی و شعر آیینی نیز برگزار خواهد شد.
منوچهری عنوان کرد: بقاع امامزادگان اسماعیل(ع)، ابراهیم(ع) خنجشت، شمس‌الدین محمد(ع)، زبیده خاتون(س)، زینب خاتون(س) و امامزاده جعفر(ع) جعفرآباد این شهرستان نیز برنامه های دیگری نیز همزمان اجرا خواهند کرد.
سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه اقلید در پایان از عموم مردم ولایتمدار و عاشق اهل بیت عصمت و طهارت این شهرستان جهت شرکت در این مراسم‌های معنوی دعوت به عمل آورد.

captcha