کد خبر: 1411501
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۱
ایمانیه خبر داد:

احداث دو بیمارستان در شیراز از محل اوراق وقف جمعی

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از احداث بیمارستان‌ جدید نمازی و بوعلی سینای شیراز از محل اوراق وقف جمعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز عصر سه‌شنبه، 6 خرداد در مراسم گرامیداشت یاد محمد نمازی، یکی از بزرگترین واقفان کشور که در تالار حافظ شیراز برگزار شده بود، با اشاره به اقدامات مرحوم نمازی گفت:  شیراز حتی قبل از تهران، نخستین شهری در کشور بود که لوله‌کشی آب به‌همت مرحوم نمازی در آن صورت گرفت.
وی به جامعیت وقف‌نامه آن مرحوم اشاره کرد و افزود: آب شیراز به عنوان موقوفه بیمارستان نمازی وقف شده است که البته موقوفات نمازی فراوان است و بسیاری از آن‌ها در اختیار آب شیراز قرار دارد.
ایمانیه عنوان کرد: مجوز کمیسیون 215 را جهت ساخت بیمارستان جدید نمازی اخذ کردیم و در یکی از زمین‌های موقوفه بیمارستان نمازی این بیمارستان جدید احداث خواهد شد زیرا ساختمان بیمارستان قبلی 60 سال قدمت دارد.
رئیس هیئت مدیره بنیاد خیریه مرحوم نمازی همچنین به احداث بزرگترین مرکز درمان سرطان جنوب کشور از محل اوراق وقف جمعی در شیراز اشاره کرد و گفت: این دو بیمارستان جدید در کنار هم موجب تداوم امور خیر  در شیراز است که خیران جدیدی نیز در احداث این دو مشارکت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: آغاز استفاده از اوراق وقف جمعی را با احداث بیمارستان سرطانی آغاز کردیم و در ادامه نیز جهت ساخت بیمارستان جدید نمازی شیراز نیز از این وقف استفاده خواهیم کرد که این کار بسیار با برکتی است.
ایمانیه با تأکید بر لزوم مشارکت در این نوع وقف گفت: اگر استان فارس دارای جمعیت 5 میلیون نفر باشد و هر کدام یک اوراق 50 هزار تومانی وقف جمعی را برای ساخت بیمارستان سرطانی خریداری کنند، 250 میلیارد تومان اعتبار احداث این بیمارستان تأمین می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با ابراز امیدواری از اینکه خیران هم در این وقف جمعی جهت احداث بیمارستان سرطانی و هم جهت احداث بیمارستان جدید نمازی مشارکت کنند، گفت: مشکل زمین بیمارستان جدید نمازی شیراز حل شده و به زودی کار احداث این بیمارستان آغاز خواهد شد.

captcha