کد خبر: 1413586
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

همایش‌های دهه مهدویت در نقاط مختلف کشور تشریح شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت فرارسیدن ایام دهه مهدویت از ۱۳ تا ۲۳ خرداد جاری، به‌همت بنیاد مهدی موعود(عج) همایش‌های متنوعی در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق، مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به فرا رسیدن ایام دهه مهدویت اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در شورای فرهنگ عمومی کشور تصویب شد تا از 5 شعبان هر سال یک دهه را به عنوان دهه مهدویت نامگذاری شود که این دهه در تقویم‌های رسمی جمهوری اسلامی ثبت شده است.
وی با بیان اینکه از 13 الی 23 خرداد سال جاری به عنوان دهه مهدویت نامگذاری شده است، گفت: هر روز ایام دهه مهدویت به نامی نامگذاری شده است.
حجت‌الاسلام حدائق در تشریح نامگذاری ایام دهه مهدویت ادامه داد:‌ 13 خرداد به نام مهدویت، معنویت و اخلاق؛ 14 خرداد، مهدویت و ولایت فقیه؛ 15 خرداد، مهدویت و انقلاب اسلامی؛ 16 خرداد نقش مهدویت در اقتصاد و فرهنگ؛ 17 خرداد مهدویت و بیداری اسلامی؛ 18 خرداد، مهدویت و سبک زندگی اسلامی؛ 19 خرداد، مهدویت و جوانان منتظر؛ 20 خرداد، مهدویت و بانوان منتظر؛ 21 خرداد مهدویت و رسانه زمینه‌ساز؛ 22 خرداد، مهدویت و همبستگی نامگذاری شده‌اند.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) فارس خاطرنشان کرد: از سوی دفتر مرکزی این بنیاد هر استانی در یکی از این روزها موظف به برگزاری همایش با عنوان همان روزی نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: روز 13 خرداد، بوشهر؛ 14 خرداد، یزد؛ 15 خرداد، سیستان و بلوچستان؛ 16 خرداد، کرمان؛ 17 خرداد، فارس؛ 18 خرداد، قم؛ 19 خرداد، مرکزی؛ 20 خرداد، تهران؛ 21 خرداد، البرز؛ 22 خرداد، خوزستان و 23 خرداد، خراسان رضوی موظف به برگزاری برنامه‌های خاص همان روز است.
حجت‌الاسلام حدائق عنوان کرد: البته در سایر روزهای ایام دهه مهدویت برنامه‌های متنوعی در تمام استان‌های کشور به‌همت ادارات و نهادهای مختلف برگزار می‌شود.
مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) فارس ادامه داد: طبق جلسه هماهنگی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان فارس برگزار شد، در این استان در طی ایام دهه مهدویت هر روز یک دستگاه و نهاد فرهنگی موظف به برگزاری برنامه است به عنوان مثال فردا که آغاز دهه مهدویت است، ویژه برنامه مهدویت، معنویت و اخلاق از سوی آموزش و پرورش فارس برگزار خواهد شد.
وی به برنامه‌های این بنیاد در ایام نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: این بنیاد چندین سال است که در دو مناسبت جشن برپا می‌کند یکی آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) و دیگر نیمه شعبان که امسال نیز مراسم گرامیداشت این روز در روز جمعه، 15 شعبان از ساعت 9 الی 11 صبح با سخنرانی آیت‌الله خاتمی در محل تالار باشگاه فرهنگیان شیراز علاوه بر برنامه موظفی دفتر مرکزی که در تاریخ 17 خرداد برگزار می‌شود، اجرا خواهد شد و در آن مهدی‌یاوران این استان گردهم خواهند آمد.
حجت‌الاسلام حدائق با تأکید بر اینکه این بنیاد اعتبارات دولتی ندارد و یک نهاد کاملاً مردمی است، گفت: فعالیت‌هایی که در این نهاد صورت می‌گیرد از محل مساعدت و همکاری عامه مردم است و قریب یک هزار و 900 نفر در شیراز مهدی یاور وجود دارد که به این بنیاد کمک می‌کنند.

captcha