کد خبر: 1414517
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۳

کمرنگ شدن شایستگی‌های دینی جوانان ایرانی از توطئه‌های استکبار است

گروه سیاسی: حجت‌الاسلام محمدی‌ کمرنگ کردن ارزش‌های انسانی و شایستگی‌های دینی بین جوانان ‌را از توطئه‌های استکبار دانست و افزود: وظیفه مسئولان این است که با اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب و راهیابی به کانون‌های ایستادگی و معنویت با توطئه‌های دشمنان مقابله کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام علی محمدی، خطیب جمعه موقت کاشمر روز گذشته، 16 خرداد در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی ‌در مصلای نماز جمعه کاشمر با تبریک میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، بر توجه جدی خانواده‌ها و دولتمردان به جوان‌ها و رفع نیازها و دغدغه‌های آن‌ها تأکید کرد.

وی کمرنگ شدن ارزش‌های انسانی و شایستگی‌های دینی ‌بین جوانان ایرانی را از توطئه‌های استکبار دانست و افزود: وظیفه مسئولان این است که با اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب، توجه به ارزش‌های معنوی و راهیابی به کانون‌های ایستادگی و معنویت با توطئه‌های دشمنان مقابله کنند.

حجت‌الاسلام محمدی به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب به جوانان درباره تحصیل علم، تهذیب و ورزش اشاره کرد و گفت: مسئولان در زمینه خدمت و هدایت جوانان اقداماتی انجام داده‌اند اما هنوز نارسایی‌هایی در حوزه خدمت بیشتر به جوانان مشهود است لذا توقع این است که نسبت به اشتغال جوانان جدیت بیشتری شود.

خطیب جمعه موقت کاشمر در ادامه با اشاره به شرایط سوریه و همچنین مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور، بیان کرد: این انتخابات بسیار در مسائل منطقه و به‌ویژه این کشور تأثیرگذار بود بنابراین امیدواریم با مشخص شدن انتخابات سوریه، مسلمانان در این کشور به امنیت و رفاه دست یابند.

حجت‌الاسلام محمدی با بیان اینکه پیروزی‌های ملت سوریه و موفقیت‌های ایران به‌ویژه در رابطه با پرونده هسته‌ای و نیز تحولات مثبتی که در برخی کشورهای منطقه شکل گرفته، اعتماد ما را نسبت به ملت‌های منطقه بیشتر کرده است، افزود: پیروزی مردم سوریه در انتخابات مایه خوشحالی همه جوامع اسلامی است.

وی در ادامه با اشاره به قیام 15 خرداد سال 42 بیان کرد: این روز نشان داد مردم ایران هرگز از روحانیت رویگردان نمی‌شوند چنانکه در برابر اعمال وحشیانه شاه دست به اعتراض زده و بی‌حرمتی او را به باد انتقاد گرفتند.

وی با بیان اینکه این واقعه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی به‌شمار می‌رود و سرآغاز قیام ملت ایران برای سرنگونی رژیم ستمشاهی و پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود، ابراز کرد: تداوم راه و آرمان‌های امام خمینی(ره) و پشتیبانی مردم از رهبر معظم انقلاب موجب سربلندی ملت ایران و پیشرفت کشور شده است.

وی با بیان اینکه اطاعت از ولی فقیه در شرایط کنونی، رفع بسیاری از مشکلات را به‌دنبال دارد، ادامه داد: اگر آحاد مردم پیروی از منویات رهبری را سرلوحه امور خود قرار دهند، این پیروی و اطاعت باعث اتحاد و همدلی به‌منظور پیشرفت جمهوری اسلامی می‌شود.

وی در ادامه اقتصاد مقاومتی را الگویی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ایجاد تغییر در زمینه اقتصادی در کشور دانست و گفت: ایران اسلامی با وجود پیشرفت‌های بسیار زیاد در حوزه‌های مختلف از جمله سیاسی، دفاعی و علمی و الگو شدن در بسیاری از حوزه‌ها، در بخش  اقتصادی تاکنون آن‌گونه که در شأن اسلام و ایران است، نتوانسته به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شود.

حجت‌الاسلام محمدی اظهار کرد: درست مصرف کردن خود عاملی در کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است که اگر این برنامه توسط آحاد مردم اجرایی شود، بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

captcha