کد خبر: 1414572
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۱
آیت‌الله ایمانی:

مجلس، قوانین تسهیل ازدواج جوانان را تصویب کند

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر اینکه مجلس باید با وضع قوانین برای ازدواج آسان برنامه‌ریزی کند، گفت: مسئولان اجرایی باید تسهیلات لازم را فراهم کنند و فرهنگ‌سازی نیز صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس جمعه، 16 خرداد در خطبه‌های نماز جمعه شیراز با تأکید بر ضرورت تسهیل ازدواج جوانان در سبک زندگی اسلامی گفت: یکی از راه‌های تحقق آسان گرفتن ازدواج این است که نهادها و سازمان‌های خیریه و مردمی نسبت به ازدواج جوانان اقدام کنند و بخشی از هزینه آن را قبول کنند، امکانات زندگی را برای آنان فراهم سازند.
وی افزود:‌ خیران با این کار دو هدف را دنبال می‌کنند یکی اینکه جوان را از گناه نجات می‌دهند و دیگر اینکه هم یک جوان را نجات می‌دهد و هم فضای ازدیاد نسل را در جامعه فراهم می‌کند.
آیت‌الله ایمانی با تأکید بر اینکه قوانین مجلس باید برای ازدواج آسان برنامه‌ریزی کند، گفت: مسئولان اجرایی ما باید تسهیلات لازم را فراهم کنند و خیران ما نیز باید این کار را انجام دهند؛ آمارها نشان می‌دهد جوانانی که در دوران جوانی ازدواج کرده‌اند سلامت روح، جسم و خانواده آنها به مراتب از کسانی که ازدواج نکردند یا در سنین بالا ازدواج می‌کنند بیشتر است البته باید در این راستا فرهنگ‌سازی نیز صورت گیرد یعنی جوانان، ازدواج را مقدمه کمال بدانند نه اینکه آن را قید و بند فرض کنند؛ ازدواج را وسیله رشد بشناسند و اگر ما این مسائل را رعایت کردیم طبعاً جامعه ما جامعــه‌ای شاداب، با نشاط، شکوفا، پویا و دارای فرزندانی صالح و شایسته خواهد بود.

لزوم بهره‌برداری صحیح از فرهنگ مهدویت
امام جمعه شیراز با اشاره به فرا رسیدن میلاد حضرت مهدی موعود(عج) اشاره و عنوان کرد: مردم ما در نیمه شعبان وظیفه دینی و ولایی خود را انجام داده و انجام می‌دهند و نیازی به سفارش نیست و آنچه مهم است این که بهره‌برداری صحیح و شایسته از این روز بزرگ داشته باشیم و جامعه ما از فرهنگ مهدویت حداکثر استفاده و بهره را ببرد و فضای ارتباط با حضرت بقیةالله در جامعه فراهم شود.
وی با یادآوری اینکه 11 شعبان سالروز میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) است، گفت: آن حضرت جوان شایسته و برومندی بود که به عنوان الگوی جوانان جامعه ما معرفی شده و روز ولادت او روز جوان نامگذاری شده است؛ حضرت علی اکبر نیز الگوی خود را پیامبر مکرم اسلام قرار داد.
آیت‌الله ایمانی، جوانان را در کشورهای مختلف محور حرکت، تلاش، فعالیت و مبدأ تحولات دانست و گفت: تمام تحولات این مجموعه و جامعه عمدتاً به برکت جوانان بوده است چه تظاهرات قبل از انقلاب، چه حضور در عرصه‌های جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، چه در عرصه سازندگی، رشد و باروری علم و فن و همه عرصه‌های مختلف، جوانان در کشور ما سخن اول را بیان می‌داشتند و بیان می‌دارند و نسل سوم انقلاب امروز اگر بهتر از نسل اول انقلاب نباشند کمتر نیستند هم در انقلابی بودن و هم در آشنا بودن با مسئولیت و وظایفی که عهده‌دار آن هستند.

جوانان وارد بازی‌های سیاسی نشوند
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری ابراز امیدواری کرد: جوانان آگاهی‌های سیاسی خودشان را بالا برده و در بازی‌های سیاسی وارد نشوند و جامعه را به سمت پویایی و تلاش و فعالیت حرکت دهند و رهبر معظم انقلاب این انتظار را از جوانان دارند که در عرصه‌های فرهنگی فعال باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه این ایام آغاز بیست و ششمین سال رهبری رهبر معظم انقلاب است، گفت:‌ بیست و پنج سال در کوران حوادث و بحران سختی‌ها رهبر معظم انقلاب سکان‌دار کشتی انقلاب بودند و کشور را از تلاطم‌ها و امواج شکننده نجات دادند و به ساحل هدایت کردند و حرکت روی خشکی، کشور را به قله رسانده و در مسیر قله و شکوفایی حرکت را تعقیب و دنبال می‌کنند.
آیت‌الله ایمانی عنوان کرد: بعد از ارتحال امام، مرگ ایشان خود یک شک عظیم بود که به جامعه داده شد و جامعه در یک شک فرو رفت و مردمی که ده سال می‌گفتند «تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار» یکباره با مرگ جسم امام روبه‌رو شدند و در یک شوک عظیم فرو رفتند؛ چنگ و دندان نشان دادن دشمن به نظام، کشور و مردم که خودشان را آماده کرده بودند که بعد از امام به قول خود ضربات کاری را بر انقلاب وارد سازند، از بین رفتن زیرساخت‌های کشور در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پایین آمدن ذخایر ارزی کشور به پایین‌ترین سطح، تأمین نیازهای اساسی و اولیه مردم در آن شرایط، تنظیم سیاست‌ها و اولویت‌های بازسازی، مدیریت پیامدهای قهری بازسازی به خاطر بالا رفتن تورم، به‌هم خوردن نرخ و امسال اینها، کاهش قیمت نفت به زیر ده دلار، برنامه اول توسعه اقتصادی، ضعف بنیه علمی و فنی کشور که حاصل حکومت ستمشاهی و هشت سال جنگ تحمیلی بود در این شرایط رهبر معظم سکان کشتی انقلاب را به دست گرفتند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی فارس ادامه داد:‌ معظم‌له در همان حالت و در همان روزهای اول دو مطلب را بیان کردند: امید، نشاط و شادابی را به جامعه منتقل کردند؛ ادامه خط امام را با تمام وجود در همان سخنرانی اول به جهانیان ابلاغ کردند.

captcha