کد خبر: 1414908
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵
رئیس شورای اقامه نماز فارس:

آیه «الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ» سند بالادستی مدیران حکومت اسلامی است

گروه اجتماعی:‌ فیروزآبادی با اشاره به آیه «الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ...» آن را سند بالادستی برای مدیران حکومت اسلامی دانست و گفت: در این راستا مصوبات مختلفی در وزارت کشور صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، کمال فیروزآبادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس امروز، 17 خرداد در نخستین گردهمایی دبیران اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی این استان در سال جاری با یادآوری اینکه نماز ستون دین است، گفت: سند بالادستی نماز، کلام خداوند و وحی است.
وی، آیه 41 سوره حج « الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ...؛ همان کسانى که چون در زمین به آنان توانایى دهیم نماز برپا مى‏‌دارند و زکات مى‏‌دهند و به کارهاى پسندیده وامى‏‌دارند و از کارهاى ناپسند باز مى‌‏دارند ...» را سند بالا دستی مدیران حکومت اسلامی عنوان کرد و افزود: مقام معظم رهبری نیز در اجلاسیه‌های نماز مرتب بر روی این موضوع تأکید دارند.
فیروزآبادی اضافه کرد: بعد از معظم‌له، رؤسای جمهوری و مسئولان مملکتی نیز در قالب مصوبات مختلف توجه به اقامه نماز را وظیفه مدیران عنوان و به‌عنوان قانون معرفی کردند و در این راستا وزیر کشور نیز سال گذشته تشکیل شوراهای اقامه نماز را در دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.

اجرای دستورالعمل 17 گانه اقامه نماز در وزارت کشور
رئیس شورای اقامه نماز استان فارس با بیان اینکه ابلاغ دستورالعمل 17 گانه وزارت کشور در مورد نماز نیز حجت شرعی و قانونی را برای کارگزاران تمام کرده است، گفت: در برخی از کارها اگر ما مراقب نباشیم کسی دیگر نیز به آن مراقبت ندارد به عنوان مثال باید به این مسئله توجه داشت که انجام وظایف با اقامه نماز اول وقت تداخل نداشته باشد و یا اینکه به مساجد بین راهی و مراکز عمومی توجه ویژه شود.
وی با تأکید بر اینکه باید تسهیلات و امکانات اقامه نماز را فراهم کنیم، گفت: باید از افراد خیر و نهادهای مردمی که خود به دنبال این کار هستند و حمایت شود و تسهیلاتی برای آنان در نظر گرفته شود و این مسئله وظیفه حاکمیتی و دولت است.
فیروزآبادی با تأکید بر اینکه بخشداران، شهرداران و شوراهای اسلامی باید نسبت به پخش اذان وا اقامه نماز جماعت در ادارات مختلف مراقب باشند، گفت: تحقیق‌های میدانی و علمی در مورد نماز در فضاهای دانشگاهی و علمی صورت گیرد.

لزوم حمایت از خیران مسجدساز
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه باید از افراد خیری که می‌خواهند مسجد بسازند، حمایت کنیم، گفت: موضوع مسجد‌محوری در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت است و این سند بالادستی برای تمام دستگاه‌های اجرایی است.
وی ادامه داد: چندین جلسه شورای فرهنگ عمومی فارس نیز به این موضوع اختصاص یافت و قرار بر این شد که مدیران دستگاه‌های اجرایی در مساجد و در میان نمازگزاران حضور پیدا کنند و مشکلات مسجد و نمازگزاران را حل کنند.
فیروزآبادی اضافه کرد: اینها از وظایف دستگاه‌هاست که به فرمانداران تمام شهرستان‌های فارس ابلاغ می‌کنیم و در نهایت به وزیر کشور نیز گزارش خواهد شد که دغدغه چنین موضوعی داریم.
رئیس شورای اقامه نماز استان فارس در پایان تأکید کرد: باید تمام کسانی که در امر اقامه نماز پیش‌قدم بودند تشویق و ترغیب کنیم که این امر از وظایف دولت است ضمن اینکه تعمیرات مساجد و امور این چنینی را در اولویت کار شوراها قرار خواهیم داد.

captcha