کد خبر: 1417044
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴
برای نخستین بار در کشور؛

دوره تربیت مربی مهدوی در شیراز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: به گفته عضو هیئت مدیره بنیاد مهدی موعود(عج) فارس برگزاری دوره تربیت مربی مهدوی برای نخستین بار در کشور در شهر شیراز از جمله فعالیت‌های این بنیاد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمدعلی معین، عضو هیئت مدیره بنیاد مهدی موعود(عج) فارس امروز، 23 خرداد در همایش مهدی یاوران استان فارس که به‌مناسبت فرا رسیدن میلاد امام زمان(عج) در شیراز برگزار شد، به تشریح فعالیت‌های این بنیاد در طی یکسال گذشته پرداخت و گفت: از سال گذشته تاکنون چندین دوره آموزشی معارف مهدویت به نام «بهشت حضور» برگزار کردیم که در مجموع این دوره‌ها بیش از یک هزار نفر آموزش دیدند.
وی گفت: اعزام حدود 60 نفر مبلغ به ادارات مختلف و اجرای بیش از 2 هزار و 300 ساعت تبلیغ از دیگر فعالیت‌های این بنیاد است.
به گفته وی، برگزاری دوره تربیت مربی مهدوی برای نخستین بار در کشور در شهر شیراز از جمله فعالیت‌های بنیاد مهدی موعود(عج) فارس است.
برگزاری مسابقات «میثاق با خورشید پنهان» با همکاری اداراه‌کل آموزش و پروش، تولید و پخش 3 هزار و 37 قسمت برنامه و بیش از 425 گزارش خبری با همکاری صدا و سیما در سه حوزه تولیدی، رادیو و تلویزیون، چاپ 7 جلد کتاب مهدوی، تشکیل ستاد نکوداشت دهه مهدویت به ریاست آیت‌الله ایمانی از دیگر فعالیت‌هایی بود که معین از آن‌ها نام برد.
وی ادامه داد: همچنین مهدیه بزرگ شیراز و دانشگاه مهدویت که نخستین دانشگاه ویژه امام زمان(عج) جهت نشر فرهنگ مهدیت است در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه متأسفانه بهائیت با نام شیراز درآمیخته شده است، گفت: در قبل از انقلاب شرکتی جهت تبلیغ بهائیت در شیراز تأسیس شد که بعد از انقلاب مکان آن به دست انقلابیون افتاد و با نظر آیت‌الله‌ محلاتی مکان آن وقف امام زمان(عج) شد.
معین ادامه داد: با پیگیری‌های بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) و با همت استاندار وقت و حجج اسلام قرائتی و حدائق آن زمین که حدود 2 هزار و 400 متر بود در اختیار بنیاد قرار گرفت که شهرداری شیراز نیز  پروانه ساخت دانشگاه مهدویت در 15 هزار مترمربع به صورت رایگان برای این زمین صادر کرد و یک هزار متر زمین نیز به این مساحت اضافه کرد و سازمان نظام مهندسی نیز به صورت رایگان کل نقشه‌ها و تأسیس این دانشگاه را متقبل شد.
عضو هیئت مدیره بنیاد مهدی موعود(ع) فارس اظهار کرد: یک خیر از سازمان نظام مهندسی نیز یک میلیارد تومان را برای آغاز عملیات احداث دانشگاه اختصاص داد و با تصویب شورای شهر بنا شد که شهرداری یک میلیارد تومان به این پروژه کمک کند و با نظر شهردار و شورای شهر کار ساخت و ساز مهدیه بزرگ شیراز و دانشگاه مهدویت به لطف خدا و مساعدت‌های تک تک مهدی یاوران در حال اجراست.
وی، احداث دانشگاه مهدویت را صدقه جاریه‌ای برای آیندگان دانست و گفت: مسلماً برکات انجام چنین اقدامی شامل حال نسل‌های بعدی ما نیز خواهد شد.

captcha