کد خبر: 1417969
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۷
حجت‌الاسلام احمدی:

250 پایگاه سفیر غدیر در فارس فعال است

گروه اجتماعی:‌ دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر فارس از فعالیت 250 پایگاه سفیر غدیر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، جلسه بنیاد غدیر شهرستان ارسنجان امروز، 25 خرداد با حضور دبیر این بنیاد در استان فارس برگزار شد.
حجت‌الاسلام احمدی، دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر فارس در این جلسه عنوان کرد: بنیاد غدیر از ده سال پیش با ریاست آیت‌الله خزعلی فعالیت خود را در کشور آغاز کرد.
وی به فعالیت‌های این بنیاد اشاره کرد و گفت:‌ یکی از برنامه‌های این بنیاد اجرای طرح «سفیران غدیر» است که در این طرح نیز تعدادی از روحانیان جهت نشر فضائل امیرالمؤمنین(ع) به تبلیغ می‌پردازند که  ۲۵۰ پایگاه سفیران غدیر در فارس فعال هستند.
مسئول اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی فارس اظهار کرد: رئیس این بنیاد در هر استان نماینده ولی فقیه است که در استان فارس نیز آیت‌الله ایمانی ریاست این بنیاد را به عهده دارد و در کنار ایشان یک نفر به‌عنوان دبیر کارهای بنیاد را دنبال می‌کند.
حجت‌الاسلام احمدی با بیان اینکه نشر فضائل و مناقب امیرالمؤمنین(ع) هدف بسیار بزرگی است، گفت:‌ هدف این بنیاد همین است که در کنار شور، شعور نیز باشد و در دانشگاه‌ها نشست علمی پیرامون سیره علوی برگزار شود و همچنین در هیئات مذهبی نیز پیرامون فضائل و مناقب امیرالمؤمنین(ع) بحث شود و چند تن از هیئات مذهبی جهت برنامه‌های امیرالمۀمنین(ع) محور شوند.
یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام احمدی از شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان و روحانیان خواست تا در جلسات شورای اداری حضور یابند و اهداف بنیاد را در جلسات ارائه کنند و در پایان نیز اعضای جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در جهت ارتقا و پیشرفت بنیاد غدیر بیان کردند.

captcha