کد خبر: 1418776
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۹
در آستانه فرا رسیدن ماه رمضان؛

بیش از 6 هزار مسجد فارس غبارروبی می‌شوند

گروه اجتماعی: مسئول امور مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس از غبارروبی و عطرافشانی بیش از 6 هزار مسجد، حسینیه و نماز این خانه استان در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حسین کریمی، مسئول امور مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس امروز، 27 خرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به فرا رسیدن دهه تکریم مساجد در آستانه ماه مبارک رمضان از غبارروبی و عطرافشانی بیش از 6 هزار مسجد، حسینیه و نماز این خانه استان در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی اظهار کرد: مراسم نمادین افتتاحیه دهه غبارروبی و نکوداشت مساجد فردا چهارشنبه، 28 خرداد در مسجد حضرت موسی‌بن جعفر(ع) واقع در بلوار عدالت شیراز ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد.
کریمی ابراز کرد: مراسم معنوی غبارروبی و عطرافشانی مساجد توسط هیئت امنا، پایگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی مساجد، افراد خیر، اصناف خدمتگزار و با همکاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.
مسئول امور مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس خاطرنشان کرد:‌ بدین منظور اقلام تنظیفی در میان مساجد شیراز و شهرستان‌ها توزیع خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مساجد در طول تاریخ اسلام اشاره کرد و گفت: مسجد نخستین پایگاه مکتب اسلام است که در طول تاریخ صدر اسلام نیز پایگاه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و عبادی مسلمانان محسوب می‌شد.
کریمی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: در طول تاریخ هیچ نظیر و جایگزینی برای این مکان مقدس وجود ندارد.

captcha