کد خبر: 1423237
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

نشست دبیران اقامه نماز شهرستان‌های فارس برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌منظور هم‌اندیشی جهت ارائه برنامه‌های جامع ترویج فرهنگ نماز، نشست دبیران اقامه نماز شهرستان‌های فارس در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌منظور هم‌اندیشی جهت ارائه برنامه‌های جامع ترویج فرهنگ نماز، نشست دبیران اقامه نماز شهرستان‌های فارس امروز، 7 تیر در شیراز برگزار شد.
آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز، 7 در این نشست با اشاره به آیات قرآن کریم، ترویج فرهنگ اقامه نماز و توجه به بعد معنویت جامعه را از وظایف اصلی کارگزاران نظام اسلامی دانست و گفت: تفاوت حکومت دینی که مبتنی براعتقاد و باورالهی است، با دیگر حکومت‌های غیرالهی، توجه به معنویت و ایجاد فضای رشد معنویت در میان آحاد مردم است و اگر کارگزاران در انجام این وظیفه مهم غفلت کنند، فردای قیامت پاسخگوخواهند بود.
وی، تشکیل ستاد اقامه نماز را از ثمرات نظام اسلامی ذکر و خاطرنشان کرد: تحولات در چندین سال گذشته نشان می‌دهد رغبت مردم به مسائل دینی افزایش یافته است .
آیت‌الله ایمانی، فضاسازی مناسب و استفاده از ظرفیت‌های موجود را برای توسعه و گسترش نماز در ابعاد مختلف مورد تأکید قرار داد و افزود: فطرت مردم بر اساس پاکی، توحید و شناخت و معرفت حضرت حق استواراست بنابراین ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای تقویت باورهای دینی خواهد بود.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری پیوند عمیق دین با مردم را از شاخصه‌های مردم سالار دینی ذکر کرد و گفت: باید با بهره‌گیری از همیاری و مشارکت عموم مردم به ویژه جوانان فرهنگ نورانی نماز را در شهر، محیط و مخاطبان توسعه داد.

captcha