کد خبر: 1423397
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۱
ویژه کودکان و نوجوانان؛

جشن «ربیع‌القرآن» در مشهد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: جشن بزرگ قرآنی ربیع‌القرآن ویژه کودکان و نوجوانان همه روزه در ماه مبارک رمضان، ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ در مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

اعظم بقائی، مسئول روابط عمومی مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: جشن بزرگ قرآنی ربیع‌القرآن ویژه کودکان و نوجوانان همه روزه در ماه مبارک رمضان، ساعت 17 الی 18:30 در سالن همایش‌های مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال دوازدهمین دوره ربیع‌القرآن در ماه مبارک رمضان اجرایی می‌شود، افزود: یازده دوره گذشته ویژه بزرگسالان بوده است که آقایان و بانوان طی شرکت در این دوره‌ها از تلاوت یک جزء قرآن کریم، تلاوت مجلسی توسط قاریان برجسته و بین‌المللی کشورمان، سخنرانی و احکام بهره‌مند می‌شدند.

مسئول روابط عمومی مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) با اعلام اینکه فعالیت‌های این مجموعه به سمت و سوی ارائه خدمات به کودکان و نوجوان پیش می‌رود، بیان کرد: سعی شده در این مجتمع خدمات مختلف فرهنگی ـ هنری برای این رده سنی صورت گیرد، بنابراین امسال دوازدهمین دوره ربیع‌‌القرآن نیز با کیفیتی متفاوت، با رویکرد کودک و نوجوان و با هدف جذب این رده سنی در حال برگزاری است.

بقائی با اشاره به اینکه برنامه‌های جشن بزرگ قرآنی ربیع‌القرآن شامل قرائت، تجوید، مسابقه، بازی و نمایش می‌شود، اضافه کرد: امسال بخش‌های مسابقه، بازی و نمایش به برنامه‌های این جشن اضافه است تا با فراهم آوردن فضایی شاد به انتقال مفاهیم دینی رمضان به کودکان و نوجوانان پرداخته شود.

مسئول روابط عمومی مجتمع فرهنگی هنری امام خمینی(ره) در مورد مجریان این برنامه سخن گفت و اظهار کرد: مهدی سیم‌ریز، شهرام تدین و حسین‌زاده به ترتیب دهه اول تا سوم ماه مبارک، مفاهیم قرآنی را در قالب مسابقه، بازی، نمایش و قصه برای کودکان و نوجوانان بیان می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این دوره سعی شده از قاریان نوجوان در جشن قرآنی ربیع‌القرآن دعوت شود تا کودکان و نوجوانان قاری نوجوان شهر و منطقه خویش را بشناسند، اعلام کرد: با هماهنگی صورت گرفته بین دارالقرآن الکریم آستان قدس رضوی و جلسات قرآن سطح شهر، قرار شد اساتید جلسات، قاریان نوجوان را برای دعوت به این برنامه قرآنی معرفی کنند.

بقائی یادآور شد: کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به برنامه‌های قرآنی می‌توانند در ماه رمضان همه روزه، ساعت 17 الی 18:30 به مجتمع فرهنگی ـ هنری امام خمینی(ره) واقع در خیابان خواجه‌ربیع، خواجه‌ربیع 23 مراجعه کنند.

captcha