کد خبر: 1423940
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹
عضو مجلس خبرگان رهبری:

درک پیام مرجعیت توسط مردم عراق فتنه داعش را خاموش می‌کند

گروه سیاسی: آیت‌الله ملک‌حسینی گفت: اگر مردم عراق پیام مرجعیت شیعه آیت‌الله‌العظمی سیستانی را در مقابل کید دشمن و داعش پذیرفتند و به جان خریدند این فتنه در نطفه خفه خواهد شد اما اگر مردم هوشیار نباشند و پیام مرجعیت را درک نکنند آینده عراق به شدت بحرانی خواهد بود.

آیت‌الله سیدشرف‌الدین ملک‌حسینی، نماینده ولی فقیه در استان‌ کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به ریشه‌ها و علل شکل‌گیری گروهک تروریستی داعش عنوان کرد: اصل شکل‌گیری چنین نهادهای تروریستی امر جدیدی نیست و جای تعجب هم ندارد زیرا دشمن از قدیم چنین کارهایی را انجام می‌داده است.
وی افزود: جهت ریشه‌کنی اسلام سازمانی تحت حمایت‌های مالی عربستان، قطر و حتی بسیاری از کشورهای دیگر و با حمایت روشن آمریکا شکل گرفته است و طبیعی است که آمریکایی‌ها نیز ژست ضد تروریستی بگیرند و واکنشی در ظاهر نشان دهند.
آیت‌الله ملک‌حسینی ادامه داد: با کمی ژرف‌نگری انسان‌های بصیر و فهیم دنیا متوجه می‌شوند حرکاتی مانند طالبان در افغانستان و القاعده در بسیاری از کشورهای دنیا یک مولود آمریکایی است و گاهی اوقات مولود یک نفر ممکن است علیه او نیز نیشگون‌هایی بگیرد ولیکن مسئله روشن است اما انگیزه آنها چیزی جز این نیست که کشورهای اسلامی را به بحران درونی، فتنه‌های داخلی و جنگ مذهبی روبه‌رو کنند و از سوی دیگر نیز چهره مشوش و زشتی را از اسلام به دنیا ارائه دهند.
منتخب مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: بعد از اینکه مردم دنیا گرایشی به اسلام پیدا کردند به خصوص بعد از انقلاب اسلامی ایران این گرایش لحظه به لحظه تشدید می‌شد، دشمنان باید به نحوی جلوی این رشد و گرایش می‌گرفتند لذا تصمیم بر آن گرفتند تا با ترسیم چهره زشت،‌ خشن و تروریستی از اسلام به اهداف خود برسند.

تکفیری‌ها حتی یک گلوله هم علیه دشمنان دین اسلام شلیک نکرده‌اند
وی اضافه کرد: طبیعتاً در این راستا افراد بی‌بصیرت، وهابی‌ها و سلفی‌ها عنصرهای کاملاً مناسبی بودند که به نام دین و به بهانه آن بدترین حرکت‌ها را علیه دین و متدینین انجام دهند اما سئوالی که در اینجا برای هر فرد هوشیاری مطرح می‌شود این است که اگر اینها مسلمان هستند و دین دارند چراتاکنون حتی یک گلوله علیه دشمنان دین اسلام و صهیونیست‌ها شلیک نکرده‌اند؟ و چرا تمام گلوله‌های آنان به قلب بچه‌های مسلمانان خورده و هر خنجری که بیرون کشیده‌اند رگ گردن یک طفل مسلمان را بریده است؟ این سؤال‌ها پاسخ روشنی دارد.
آیت‌الله ملک‌حسینی ابراز کرد: اخیراً نیز مقام معظم رهبری پرده از تصمیمات دشمن در ایجاد جنگ و نزاع میان شیعه و سنی برداشته‌اند و تأکید فرمودند که دشمنان حرکت پیشین خود را در ایجاد دشمنی میان شیعه و سنی تشدید کرده‌اند تا بیداری اسلامی را تحت شعاع این جنگ‌ها قرار دهد و میل کشورهای اسلامی به بیداری مطلوب را از میان بردارد.

عراق تجزیه‌شده و نو قطعاً با مشکلاتی مواجه خواهد شد
رئیس مدرسه علمیه خان شیراز در ادامه در پاسخ به اینکه آینده منطقه با توجه به تحولات عراق چیست و طرح تجزیه عراق با چه مشکلاتی مواجه خواهد شد؟ گفت: اگر جنگ مذهبی در یک منطقه آغاز شد، تجزیه رخ خواهد داد و در واقع یک عراق نو شکل خواهد گرفت و این جنایت، جنایت دیگری را به دنبال خواهد داشت اما همه چیز بستگی به این دارد که اگر مردم عراق پیام مرجعیت شیعه آیت‌الله‌العظمی سیستانی را در مقابل کید دشمن و داعش پذیرفتند و به جان خریدند این فتنه در نطفه خفه خواهد شد اما اگر مردم هوشیار نبودند و پیام مرجعیت را درک نکردند آینده عراق به شدت بحرانی خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه دوری از مرجعیت همیشه برای کشورهای اسلامی و شیعی مایه بدبخت و نکبتی خواهد بود، افزود: آینده عراق به دور از مرجعیت آینده‌ای پیوسته آشوب و فتنه‌ است که در آن هیچ هویتی برای کسی باقی نمی‌ماند.
آیت‌الله ملک‌حسینی با یادآوری اینکه در طول تاریخ اسلام، مرجعیت شیعه همیشه هوشیار بوده، درد را به زیبایی درک کرده و درمان را به صورت کامل و به‌موقع ارائه کرده است، گفت: مقابله، ایستادگی، افزایش بصیرت، ایثار و فداکاری آغاز راه مقابله با حرکت دشمن است.

 بیداری مردم و عدم سیاسی‌کاری مسئولان عراق سدی در مقابله با تروریسم است
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: چیزی که باعث می‌شود داعش و گروهک‌های تروریستی رشد کنند، سهل‌انگاری برخی مسئولان عراق است ضمن اینکه سیاسی‌کاری دولتمردان عراق و برخی از اقوام آن، آینده عراق را با بحران گسترش تروریسم روبه رو خواهد کرد اما بیداری مردم و عدم سیاسی کاری مسئولان عراق و غیرتمندی مردم این کشور سدی در مقابله تروریسم خواهد بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنان خود در پاسخ به اینکه آیا کشورهای غربی از بازگشت تروریستها خود متضرر نمی‌شوند؟ گفت: قطعاً متضرر می‌شوند و بی تردید خبر از متضرر شدن خودشان هم دارند اما فعلاً یک ضرر شدیدتر بر اسلام را  ترجیح می‌دهند چون می دانند در این راه حتی اگر ضرر هم ببینند، باز هم دنیای اسلام را با یک فتنه عظیم روبه‌رو کرده‌اند و این فعلاً برای آنها مطلوب است به عبارتی دیگر پذیرش ضرر کمتر برای اعمال ضرر بیشتر به دشمن را انتخاب کرده‌اند اما باز هم خداوند مؤمنان و متدینیان را یاری خواهد کرد و بصیرت و دشمن‌شناسی مردم در سایه رهبری مقام معظم رهبری و مرجعیت عراق در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

captcha