کد خبر: 1425398
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۸

عرضه ۱۳۰ اثر قرآنی بانوان طلبه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن

گروه حوزه‎های علمیه: مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران از عرضه ۱۳۰ اثر قرآنی بانوان طلبه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام علی مولایی اظهار داشت: موضوعات این آثار قرآنی شامل مسائلی از قبیل مشارکت سیاسی زنان، خانواده و تربیت، خانواده از منظر قرآن و فمینیسم، مباحث فرهنگی، اخلاق شهروندی، علوم قرآنی و... می‌شود. وی تعداد صفحات هر یک از این آثار قرآنی را به صورت متوسط در قطع رحلی جیبی 120 صفحه ذکر کرد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: تلاش طلاب خواهر بر این بوده است که موضوع‌های کاربردی و نوپدید را در عرصه قرآنی واکاوی و بازخوانی کنند و حاصل پژوهانه خود را به منظور عطف توجه به قرآن، تقدیم ره‌پویان قرآن کنند.

مولایی از برپایی کرسی‌های مشاوره با حضور اساتید حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد و افزود: از میان 15 کرسی مشاوره برپاشده مذهبی در نمایشگاه قرآن کریم، پنج کرسی به حوزه‌های علمیه خواهران اختصاص دارد.

وی از ارائه آثار مرتبط با قرآن و عترت منتشرشده از سوی مرکز نشر هاجر وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن کریم خبر داد.

وی یادآور شد: علاوه بر این،‌ شاهد ارائه آثار مرکز تحقیقات زن و خانواده وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و معرفی معاونت‌های پژوهش و آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و عرضه برخی پایان‌نامه‌های بانوان طلبه مرتبط با قرآن و عترت در غرفه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران هستیم.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت کلی نمایشگاه قرآن کریم، محل برگزاری این نمایشگاه در سال جاری را نامناسب خواند و اضافه کرد: بخش حوزوی این نمایشگاه نیز در مکان شایسته‌ای برپا نشده است.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد برنامه‌ریزی کاملی برای برگزاری نمایشگاه قرآن صورت نگرفته است، ادامه داد: نبود سیستم تهویه از مشکلات دیگر این نمایشگاه است.

مولایی خاطرنشان کرد: در مجموع عوامل گوناگونی موجب گشته است میزان بازدید از نمایشگاه قرآن کریم به نحو محسوسی نسبت به سال‌های گذشته کاهش یابد.

captcha