کد خبر: 1426898
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰
عالم وهابی آل سعود:

تصویربرداری در مسجدالحرام منکر است!/ دوربین‌ها را بشکنید

گروه بین‌الملل: شیخ صالح بن فوزان الفوزان، از علمای وهابیت در اظهاراتی نسنجیده و غیر منطقی هر گونه تصویربرداری از مسجدالحرام را اقدامی منکر دانست!

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «اخبارالخلیج» چاپ بحرین، شیخ صالح بن‌فوزان الفوزان، عضو هیئت علمای ارشد عربستان از مسئولان ذی‌ربط خواست که وسایل تصویربرداری همراه زائران بیت‌الله الحرام را بشکنند.
این عالم وهابی تصویربرداری در مسجدالحرام را اقدامی منکر دانست که نباید انجام شود و باید جلوی آن را گرفت!
وی در این اظهارات غیر منطقی اعلام کرد که کسانی که از بیت‌الله الحرام عکس می‌گیرند، مایه آزار و اذیت مسلمانان هستند!
الفوزان مدعی شد: برخی زائران برای اذیت و آزار و انجام فعل منکر به مسجدالحرام می‌آیند نه عبادت.
این عالم وهابی در حالی مدعی این شده است که برای زائران تنها برای آزار و اذیت و انجام منکرات وارد مسجدالحرام شده‌اند که هیچ دلیل منطقی ارائه نداده است.
همچنین، روزنامه «الاقتصادیه» عربستان در این زمینه نوشت که نهادهای امنیتی تنها به دوربین‌های اجازه ورود به مسجدالحرام می‌دهند که مجوز رسمی داشته باشند و همچنین، به‌منظور حفظ حریم خصوصی افراد و عدم اعمال محدودیت علیه زائران اجازه فیلمبرداری نمی‌دهند.
اظهارات الفوزان در شبکه‌های اجتماعی دیدگاه‌های مختلفی را به دنبال داشته است و برخی کاربران اینترنت موافق و برخی نیز از مخالفان آن هستند. 

captcha