کد خبر: 1428121
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۸
آیت‌الله ایمانی:

نقد دولت منصفانه صورت گیرد/ معنویت؛ اساس رشد و بالندگی کشور

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به چگونگی بیان نقدها از سوی روحانیان گفت: اگر نقدهایی نسبت به دولت یا وزرا وجود دارد باید منصفانه و با بیان نکات مثبت همراه باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس پنج‌شنبه، 19 تیر در جمع روحانیان و نخبگان مدارس علمیه این استان به چگونگی بیان نقدها از سوی روحانیان اشاره کرد و گفت: اگر نقدهایی نسبت به دولت یا وزرا وجود دارد باید منصفانه و با بیان نکات مثبت، ارزشمند و خدماتی باشد که انجام گرفته است زیرا کار اجرا سخت است و ابعاد مختلفی دارد و اگر اشتباهی از سوی فردی سر می‌زند نباید به‌قدری بزرگ شود که کار مثبت نیز تحت‌الشعاع قرار گیرد.
وی با توصیه به پرهیز از برخوردهای صفر و 100 با جامعه، افزود: خداوند متعال نیز این گونه با بنده برخورد نمی‌کند و این چنین نیست که اگر بدی از کسی سر زد، خدا او از حیز انتفاع بیندازد و باید از ظرفیت ماه رمضان استفاده کرد و جامعه را با خود همراه کرد.
آیت‌الله ایمانی با تأکید بر اینکه معنویت اساس رشد و بالندگی کشور است، گفت: اگر کشور از بعد معنویت افت کند، مشکلات فراوانی دامن جامعه را می‌گیرد.

امنیت فکری، ‌اجتماعی و اخلاقی جامعه به روحانیان سپرده شده است

وی با اشاره به نقش روحانیان در جامعه اسلامی اظهار کرد: امنیت فکری، ‌اجتماعی و اخلاقی جامعه به‌عنوان سرمایه به روحانیان سپرده شده است.
آیت‌الله ایمانی، ماه رمضان را فرصت مناسبی جهت طرح مسائل و موضع‌گیری‌ها دانست و گفت: دشمنان تلاش زیادی جهت کم‌رنگ کردن عفاف و حجاب و هدف گرفتن عفاف و حیا در جامعه انجام می‌دهند که این مشکلات با برنامه‌ریزی دنبال می‌شود و دشمن با تجربه چند باره شکست نظامی در برخورد با نظام جمهوری اسلامی، با برنامه‌ریزی، هجمه به ارزش‌ها و هنجارها را دنبال می‌کند.
امام جمعه شیراز با تأکید بر توجه بیشتر به مسئله عفاف و حجاب، افزود: امروز ماهواره خطری است که جامعه ما را تهدید می‌کند و مسائلی را به انواع و اشکال مختلف مطرح می‌کند که نتیجه آن شکست ارزش‌ها در جامعه است.
وی اظهار کرد: ‌بحث عفاف و حجاب، موضوعی کارشناسی است و باید به‌صورت مستقیم از آحاد مردم خواسته شود که آثار ماهواره را از خود دور کنند.

باید افراد بیشتری را به‌سمت دین هدایت کرد

آیت‌الله ایمانی با بیان اینکه باید افراد بیشتری را به سمت دین هدایت کرد، گفت: این انتظار اهل بیت(ع) از ماست که همراهان آنها را توسعه دهیم و اگر کسی بی‌تفاوت است به‌سمت دین بیاوریم، اگر معاند است به مخالف، اگر مخالف است به خاکستری و اگر خاکستری است به همراه تبدیل کنیم.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با تأکید لزوم ترویج وحدت و همدلی در جامعه گفت: وحدت و همدلی سرمایه جامعه است و نماد وحدت نیز مقام معظم رهبری است و این وحدت را باید به عناوین مختلف در قالب وحدت اقشار و طیف‌های گوناگون تشویق کرد چرا‌که حسناتی رقم می‌زند و در روز قیامت در دست راست و در نتیجه منجر به قرار گرفتن در اصحاب یمین می‌شود.
وی به دیدار مقام معظم رهبری با اعضای دولت اشاره کرد و گفت: باید فضایی دنبال شود که از سرمایه‌گذاری پاک، حلال و مثبت حمایت شود و آن را تشویق کنیم و فضای همدلی را توسعه دهیم و توصیه کنیم.

captcha