کد خبر: 1428760
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۲

همایش «حجاب سه نقطه» در شیراز برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش «حجاب سه نقطه» به‌همت کانون‌ فرهنگی ـ هنری مدینةالنبی(س) شیراز به عنوان کانون تخصصی عفاف و حجاب استان فارس و با همکاری دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به‌مناسبت فرا رسیدن 21 تیر، سالروز عفاف و حجاب، همایش «حجاب سه نقطه» به‌همت کانون‌ فرهنگی ـ هنری مدینةالنبی(س) شیراز به عنوان کانون تخصصی عفاف و حجاب استان فارس و با همکاری دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس امروز، 21 تیر در شیراز برگزار شد.
حجت‌الاسلام غلامحسین نیازی، سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد فارس در این همایش از اجرای 20 عنوان برنامه در یک هزار و 90 کانون استان همزمان با هفته عفاف و حجاب خبر داد و گفت: این برنامه‌ها از امروز 21 تیرماه آغاز خواهد شد.
وی افزود: از آنجایی که زن آیینه جمال خدا است در دستگاه خلقت بر حجاب زن بیشتر سفارش شده و این درحالی است که مرد نیز باید حجاب و حیا را حفظ کند.
حجت‌الاسلام نیازی عنوان کرد: انسان جواهرات و اشیاء قیمتی خود را در حفاظ‌های محکم نگهداری می‌کند و در خصوص پوشش و حجاب نیز اینگونه است که از نفوإ و طمع انسانی دور می‌دارد.
سرپرست کانون‌های مساجد فارس، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، مسابقات کتابخوانی با موضوع عفاف و حجاب، تجلیل از بانوان محجبه، پاسخگویی به شبهات دینی نوجوانان و جوانان و سخنرانی ائمه جماعات در خصوص تأکیدات دین اسلام بر حفظ پوشش را از جمله برنامه‌های مختلف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این ایام ذکر کرد.

captcha