کد خبر: 1432270
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۴
فرزین:

وقایع اخیر غزه، موضوعی انسانی و اعتقادی به شمار می‌رود

گروه اجتماعی: مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا تأکید بر اینکه غزه موضوعی سیاسی نیست، گفت: اتفاقی که در غزه در حال وقوع است، بیش از آنکه سیاسی باشد، موضوعی انسانی، اعتقادی و دینی به‌شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، فرزاد فرزین، مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا امروز، 31 تیر در جمع خبرنگاران با اشاره به وقایع اخیر غزه و کشتار زنان و کودکان و افراد غیرنظامی، گفت: بر هر فرد آزاده‌ای لازم است که در برابر این همه ددمنشی و ظلم، واکنش نشان دهد.
وی با تأکید بر اینکه غزه موضوعی سیاسی نیست، خاطرنشان کرد: اتفاقی که در غزه در حال وقوع است، بیش از آنکه سیاسی باشد، موضوعی انسانی، اعتقادی و دینی به‌شمار می‌رود و می‌توان به‌عینه دید که بزرگترین جنایت‌های جنگی جلوی چشم همه اتفاق می‌افتد و مجامع بین‌المللی و قدرت‌های بزرگ جهان و مدعیان دروغین حقوق بشر در برابر آن سکوت کرده‌اند.
فرزین با بیان اینکه زبان هنر بهترین زبان برای انتقال اعتراض به چنین اقداماتی است، گفت: شرکت عمران و توسعه شهر صدرا تصمیم‌گرفت در این راستا نمایشگاهی از آثار احمدرضا سهرابی، کاریکاتوریست و روزنامه‌نگار فارسی برپا کند.
مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا تأکید کرد: بر همه انسان‌های آزاده انجام حرکت‌های اعتراضی در محکوم کردن اقدامات رژیم اشغالگر قدر لازم است.
وی گفت: برپایی نمایشگاه‌های هنری از جمله نمایشگاه کاریکاتور هم اقدامی اعتراضی است و با زبان هنر به بیان مفاهیمی خواهیم پرداخت تا انزجار خود را به این شیوه از جنایات صهیونیست‌ها اعلام کنیم.
فرزین گفت: نمایشگاه مظلومیت غزه از امروز در محل شرکت عمران شهر جدید صدرا برپا شده و به مدت یک‌هفته پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

captcha