
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی، دیشب اول مرداد در گردهمایی اعضای انجمن قرآنپژوهی در بیت علامه طباطبایی گفت: متاسفانه صبغه قرآنی در دروس حوزه کمرنگ و ضعیف است و باید اهتمام بیشتری نسبت به آن صورت گیرد.
وی افزود: جمعی از استادان و محققان حوزه علمیه چندی پیش طرح ده ساله آموزش قرآن را تدوین کردند، اما در شورای عالی حوزه متوقف شده است و انتظار داریم تا با تصویب این طرح وضعیت قرآن در حوزه بهتر شود.
زمانی ادامه داد: متاسفانه نظام آموزشی حوزه نتوانسته به قرآن اهتمام لازم را داشته باشد و این موضوع باید با تلاش بیشتر مرتفع شود.
وی تصریح کرد: ما از آیتالله مقتدایی که دبیر شورای عالی حوزه هستند میخواهیم تا با بررسی این طرح در شورا و تصویب آن صبغه قرآنی را پررنگ کنند.
وی تاکید کرد: مراکز قرآنی مانند انجمن قرآن پژوهی و مدرسه عالی قرآن دارای مشکلات زیادی هستند و به حمایتهای مادی و معنوی نیاز دارند و از ایشان میخواهیم نسبت به رفع برخی مشکلات اقدام کنند.
این طرح وبرنامه از ضروریات است انشا... که محقق شود اینجانب به شخصه از حوزویان در خواست اموزش داشتم متاسفانه بایه سطح 2 مسلط کامل وعالی به قران نبود