کد خبر: 1433438
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴
پاک فطرت:

شهرداری شیراز مشکلی جهت تخصیص بودجه به فعالیت‌های قرآنی ندارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: شهردار شیراز بر لزوم سرمایه‌گذاری بر روی فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و گفت: برای تخصیص بودجه به فعالیت‌های قرآنی مشکلی نداریم و هرچقدر در این زمینه هزینه کنیم، برکات آن به مردم شهر باز می‌گردد.

علیرضا پاک‌فطرت،‌ شهردار شیراز در حاشیه بازدید از نمایشگاه «عروةالوثقی» در این شهرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با تأکید بر اینکه در این برهه از زمان باید همگی به قرآن پناه بریم، گفت: در این زمان که ابرقدرت‌های بیشماری ادعای حق‌گویی دارند و بر اساس ظن و گمان خود فعالیت می‌کنند، تنها راه نجات مسلمانان،‌ پناه بردن به قرآن کریم و آموزه‌های آن است.
وی بر لزوم سرمایه‌گذاری بر روی فعالیت‌های قرآنی تأکید کرد و افزود: فعالیت‌های قرآنی بیشماری توسط سازمان فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری شیراز در حال انجام است که از جمله آن می‌توان به راه‌اندازی یکصد پایگاه قرآنی در شیراز اشاره کرد.
پاک‌فطرت اضافه کرد: هرچقدر این فعالیت‌ها در شیراز گسترش یابد، از نظر مالی مشکلی برای آنها نداریم زیرا می‌دانیم که گره کار مردم تنها به وسیله قرآن کریم و آموزه‌های آن باز می‌شود لذا برای تخصیص بودجه به فعالیت‌های قرآنی مشکلی نداریم و هرچقدر در این زمینه هزینه کنیم، برکات آن به مردم شهر باز می‌گردد.
شهردار شیراز به صبغه قرآنی شیراز اشاره کرد و گفت: شیراز از قدیم‌الایام و حدود 700 الی 800 سال قبل، قطب قرآنی ایران اسلامی بوده  است و امیدواریم این مهم نیز دوباره به زودی محقق شود.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه «عروةالوثقی» در شیراز ابراز امیدواری کرد: بتوانیم نمایشگاه‌های اینگونه و خیلی بهتر از این را در جاهای مختلف شیراز و در فصول مختلف داشته باشیم.

لزوم برپایی کرسی‌های تلاوت در حاشیه نمایشگاه
پاک‌فطرت اظهار کرد: در کنار این نمایشگاه‌ها باید فعالیت‌های مختلف قرآنی چون کرسی‌های تلاوت نیز برگزار شود تا عموم مردم بتوانند از این فضای دلنشین قرآن نهایت استفاده را برند همچنین در کنار آن جهت جذب نسل نوجوان و کودکان برنامه‌های جذاب هنری مانند گروه‌های تعزیه و بازی کودکان برنامه‌ریزی شود.
شهردار شیراز در پاسخ به اینکه آیا این سازمان همکاری جهت برپایی نمایشگاه دائمی قرآن در شیراز انجام خواهد داد؟ گفت: ما آمادگی این را داریم و اگر متخصصان امر و اداره ارشاد و سازمان تبلیعات اسلامی و حوزه‌های علمیه وارد عمل شوند ما نیز حاضریم در این زمینه کمک کنیم.
وی با تأکید بر لزوم گسترش فعالیت‌های قرآنی در تمام نقاط شیراز ابراز کرد: ما معتقد هستیم که تمام نمازخانه‌هایی در پارکها که ساخته شده است فقط برای نماز استفاده نشوند و در ساعات مختلف روز می‌توان در آن کلاس‌های قرآنی به خصوص برای کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

captcha