کد خبر: 1436268
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳
آیت‌الله فاضل لنکرانی:

داعش دست‌پرورده اسرائیل است

گروه اجتماعی: رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) داعش را دست‌پروده اسرائیل دانست و گفت: قصد این گروه‌ها مبارزه با توحید و معاد و در یک کلمه دین اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ظهر امروز، 14 مرداد در دیدار با محمدابراهیم فقیه زاده رییس و معاونان جهاد دانشگاهی استان قم، با اشاره به تلاش‎های گسترده جهاد دانشگاهی در زمینه رشد و اعتلای کشور گفت: این نهاد، از نهادهای مبارکی است که با عنایت حکیمانه امام راحل بنیان گرفت و دربدنه دانشگاه‎های کشور از آغاز تا امروز منشا برکات و ثمرات بسیاری بوده است.
فاضل لنکرانی با تاکید بر ضرورت ارتباط بیشتر میان جهاد و حوزه خاطرنشان کرد: هرچه ارتباط اهل علم و دانشگاه با مراکز حوزوی بیشتر شود و مسایل علمی به خصوص حوزه پژوهش‎های جهاد استان به شکل جزیی‎تر ارایه شود، کار حوزویان برای صدور احکام سهل‎تر و امور جزیی نیز بهتر بررسی خواهد شد.
فاضل لنکرانی در بخش دیگری از سخنان خود با ارزشمندخواندن حرکت جهاد دانشگاهی در زمینه برگزاری جشنواره اسوه حسنه در مقابل خطر جریان‌های تفکیری گفت: بسیار خرسند هستیم که جهاد دانشگاهی به این مسئله نیز نظر دارد؛ داعشی‎ها ورژن جدید وهابیت هستند.
وی افزود: ابوبکر بغدادی، در اسراییل تعلیم دیده و فن خطابه را هم از آنها یاد گرفته است؛ امروز باید مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی تلاش خود را برای ریشه‎شناسی و راه‎های مقابله با این جریانات خطرناک بیشتر کنند.
وی اظهارکرد: وهابیت برای تخریب توحید و معاد و کعبه روی کار آمد و داعش هم همین نقشه را دارد؛ آنها با هدف از هم پاشیدن اسلام و مسلمانان روی کار آمدند و اسراییل نیز آنها را با همین بهانه طراحی و اجرا کرد.
فاضل لنکرانی یادآورشد: آنها هرکاری برای اسلام هراسی انجام می‎دهند و از هیچ جنایتی فروگذار نمی‎کنند؛ آنها عین جنایاتی که اسراییل انجام می‎دهد را انجام می‏دهند؛ آنها برای تخریب اسلام به این نتیجه رسیدند که خشن‎ترین چهره ممکن را برای اسلام بتراشند و مردم از این جامعه بیزار کنند.

captcha