کد خبر: 1436289
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۲
فردا صورت می‌گیرد؛

دیدار قائم مقام ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدای مشهد

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌حبیب‌الله حسنی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران فردا، ۱۵ مرداد ‌با تعدادی از خانواده‌های شهدای مشهد دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سید‌حبیب‌الله حسنی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران فردا، 15 مرداد با تعدادی از خانواده‌های شهدا مشهد دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند.

بر اساس این گزارش این دومین دیداری است که حجت‌الاسلام حسنی با خانواده‌های شهدا مشهدی دارد، اولین دیدار در اسفند‌ سال گذشته صورت گرفته بود.

این دیدار به‌منظور تکریم و تجلیل از خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران صورت می‌گیرد و حجت‌الاسلام حسنی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار سلام و پیام رهبر معظم انقلاب را به این خانواده‌ها می‌رسانند.

بر این اساس، اولین دیدار از والدین شهیدان محمد ابراهیم و محمد اسماعیل سعیدی‌نجات است، سپس به دیدار محمدعلی موحدی محصل طوس آزاده و جانباز روحانی 35 درصد با ‌77 ماه اسارت می‌روند.

یادآور می‌شود، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در سومین دیدار خود به منزل شهید منصور قاسمی رفته و با خدیجه باقری، همسر شهید دیدار و گفت‌وگویی می‌کند.

captcha