کد خبر: 1436721
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳

برگزاری دوره فشرده حفظ قرآن ویژه بانوان در قطر

گروه بین‌الملل: دوره فشرده تابستانه حفظ قرآن «شفیع» ویژه بانوان، ۱۹ مردادماه سال جاری با همکاری بنیاد خیریه «شیخ عید» قطر در این کشور آغاز می‌شود و تا دهم شهریورماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «الرایة» چاپ قطر، شعبه بانوان بنیاد خیریه شیخ عید قطر اعلام کرد: این دوره برای پنجمین سال متوالی برگزار خواهد شد و نام‌نویسی از علاقمندان برای شرکت در آن همچنان ادامه دارد.
در این دوره قرآنی بانوان در گروه‌های سنی 14 سال و بالاتر حضور خواهند یافت و ایجاد فضایی معنوی برای ارتباط‌‌ دادن دل‌های آنان با کتاب خدا، تدبر در قرآن و درک کلام وحی از اهداف برگزاری این دوره عنوان شده است.
این دوره تا دهم شهریور‌ماه سال جاری ادامه دارد و هر روز از ساعت 8:30 دقیقه به وقت محلی آغاز می‌شود و تا 13:30 دقیقه ادامه دارد.
این دوره شامل حفظ سوره‌های «بقره» و «آل عمران»، بخش مرور آیات حفظ شده ویژه حافظان کل قرآن، حفظ جزء‌های 29 و 30 قرآن و بخش ویژه حافظانی که بیش از 2 جزء قرآن را حفظ هستند، است و در این بخش توانمندی حافظان در حفظ قرآن تقویت و آیات حفظ شده مرور خواهد شد.

captcha