کد خبر: 1438041
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴

مسابقه عکس «قدس در قاب تصویر» تمدید شد

گروه هنر: مسابقه عکس «قدس در قاب تصویر» به دلیل استقبال مخاطبان تا 26 مردادماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه عکس «قدس در قاب تصویر» با هدف نمایش جلوه‌های باشکوه حرکت‌های مردمی در دفاع از آرمان‌های فلسطین و ثبت لحظه‌های پرشور راهپیمایی روز قدس با استفاده از هنر تاثیرگذار عکاسی کلید خورد و تاکنون صدها اثر به دبیرخانه این مسابقه ارسال شده است.

تمامی علاقه‌مندان به هنر عکاسی می‌توانند عکس‌های گرفته شده با دوربین و تلفن همراه با موضوع جلوه‌های حماسی راهپیمایی روز قدس و سوژه‌های مرتبط  را به این مسابقه ارسال کنند.

شرکت در مسابقه عکس «قدس در قاب تصویر» برای عموم علاقه‌مندان آزاد است و  مسابقه در دو بخش دیجیتال و آنالوگ و در دوکلاس آماتور و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

قدس و حضور مردم، قدس و اتحاد و همدلی،  قدس و معصومیت کودکان،  قدس و عدالت‌خواهی جهانی، قدس و پایداری و پیروزی، محورهای موضوعی پنج‌گانه این مسابقه هستند و هر عکاس می‌تواند حداکثر 5 قطعه عکس در هر موضوع انتخاب و به دبیرخانه ارسال کنند.

عکس‌ها می‌بایست 300 dpI و فرمت JPJ بوده و حداقل با عرض 30 سانتی متر برروی لوح فشرده به دبیرخانه مسابقه ارسال شود. آثار در دو بخش عکس‌های دیجیتال و آنالوگ، جداگانه مورد داوری قرار می‌گیرد و بیست میلیون ریال جوایز نقدی و لوح تقدیر به آثار برگزیده اهدا خواهد شد.

اهدای گواهی حضور در مسابقه به تمامی شرکت‌کنندکان‌، اعطای تسهیلات رایگان دربخش‌های آموزش و نشست‌های هنری کانون‌ها از جمله مزایای شرکت در مسابقه عکس «قدس در قاب تصویر»  است و عکس‌های برگزیده و عکس‌هایی که به انتخاب هیئت داوران قابلیت ارائه در نمایشگاه را داشته باشند در یکی از نگارخانه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اطلاع قبلی در معرض دید هنرمندان و عموم علاقه مندان قرارخواهد گرفت.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه تا 26 مرداد ماه جاری فرصت دارند آثار خود را در لوح فشرده همراه با  نام و شماره تماس با خطی خوانا، به نشانی بزرگراه فتح، خیابان شهید واشقانی، کوچه شهید وادی‌زاده، دبیرخانه فرهنگ سرای رویش‌، ارسال یا تحویل دهند و هم چنین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 66688553 تماس بگیرند.

captcha