کد خبر: 1438145
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
حجت‌الاسلام عاملی:

علما روابط صحیح اجتماعی را در جامعه حاکم می‌کنند

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: نقش علما در تربیت انسان‌ها و اصلاح جامعه نقشی بی‌بدیل است در واقع علما روابط صحیح اجتماعی را در جامعه حاکم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل، 19مردادماه، در همایش نکوداشت ۴۲عالم متوفی دهستان آلنی که با محوریت حضرت آیت‌الله مشکینی(ره) برگزار شده بود با اشاره به نقش خانواده در جامعه، گفت: خانواده نقش سلول جامعه را ایفا کرده و عواطف، فرهنگ، تمدن و تبعیت را به جامعه تزریق می‌کند لذا برای حفظ فرهنگ و تمدن باید علما، دانشمندان و نخبگان در صدر قرار گرفته شود.

وی افزود: با توجه به اینکه دهستان آلنی امهد پرورش بسیاری از علماست لذا باید از جایگاه ویژه‌ای در دنیا برخوردار باشد چراکه در سطح کشور بیشترین علما در خود جای داده و توانسته علمای بزرگانی همچون آیت‌الله مشکینی که حوزه علمیه، کشور و نظام مدیون شخصیت این عالم بزرگ است را در خود پرورش داده است.

حجت‌الاسلام عاملی با اشاره به شخصیت آیت‌الله مشکینی، عنوان کرد: رشد عقل به وسیله علم، امکان‌پذیر است و علم همچون چراغ فروزانی است که مسیر را نشان می‌دهد لذا علما نیز همچون چراغ الگویی مناسب برای جامعه هستند.

وی نقش علما را در جامعه فوق‌العاده خطیرعنوان کرد و افزود: نقش علما در تربیت انسان‌ها و اصلاح جامعه نقشی بی‌بدیل است چرا که علما هستند که روابط صحیح اجتماعی را در جامعه حاکم می‌کنند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به مجاهدت‌های آیت‌الله مشکینی، گفت: این عالم بزرگ می‌توانست در مقابل تمام ناملایمت‌های جامعه سکوت اختیار کرده و شاهد زیر پا گذاشته شدن حقوق مردم باشد اما وقتی روحانی لباس مقدس روحانیت را بر تن کرد باید در مقابل تمام ناملایمت‌ها ایستادگی کند و از حقوق مردم دفاع کند.

وی رمز موفقیت آیت‌الله مشکینی را وقت‌شناسی وی عنوان کرد و ادامه داد: این عالم بیشتر وقت خود را به مطالعه و تحصیل علم می‌پرداخت و به معنویات فوق‌العاده‌ای نیز دست یافته بود.

نماینده ولی‌‌فقیه در استان اظهار کرد: من به حال اهالی مردم مشکین‌شهر غبطه می خورم که چنین عالم بزرگی را در کنار خود پرورش داده است.

وی در پایان ضمن تقدیر از شورای فرهنگ عمومی شهرستان مشکین‌شهر در برگزاری چنین برنامه باشکوه و جامعی که برای اولین‌بار در این منطقه صورت گرفته است، گفت: خاک این منطقه قابل تقدیر است که توانسته مهد علم و علما باشد و در سطح کشور این منطقه توانسته است بیشترین علما را پرورش داده و تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کند و قطعاً در آینده بزرگانی نیز از این منطقه تقدیم جامعه خواهند شد.

در این مراسم مجید خدابخش، استاندار اردبیل با هیئت همراه و محمود عباس‌زاده مشکینی، مشاور و قائم‌مقام ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، امام جمعه مشکین‌شهر و لاهرود، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و مسئولان ارشد شهرستان و همچنین جمعی از کارکنان سپاه شهرستان مشکین‌شهر حضور داشتند.

captcha