کد خبر: 1438257
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
۲۱ و ۲۲ مرداد؛

مسابقات قرآن ‌خانواده کارکنان پایور منطقه دوم نزاجا ‌در مشهد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهاردهمین مسابقات قرآن کریم همسران و فرزندان کارکنان پایور منطقه دوم نزاجا ۲۱ و ۲۲ مردادماه در مجتمع جوادالائمه(ع) مشهد برگزار می شود.

رضا گرمابی، مسئول دارالقرآن تیپ 377 مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گفت: چهاردهمین مسابقات قرآن کریم همسران و فرزندان کارکنان پایور منطقه دوم نزاجا 21 و 22 مردادماه در مجتمع جوادالائمه(ع) مشهد برگزار می‌شود.

وی با اعلام اینکه افتتاحیه این دوره از مسابقات 21 مردادماه، ساعت 7:30 الی 9 صبح در مجتمع جوادالائمه(ع) مشهد است، افزود: این مسابقات 21 و 22 مردادماه، ساعت 8 صبح تا اذان ظهر در مکان مذکور انجام خواهد شد.

مسئول دارالقرآن تیپ 377 مشهد اضافه کرد: این دوره از مسابقات به میزبانی تیپ 377 مشهد و با حضور یگان‌ها، قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق، قرارگاه عملیاتی لشکر 77 پیروز ثامن‌الائمه(ع)، پشتیبانی منطقه 5 ثامن‌الائمه(ع)، پایگاه هوانیروز مشهد و تیپ های 38 زرهی تربت‌جام، 130 بجنورد، 158 شاهرود، 177 تربیت حیدریه، 230 گرگان، 277 قوچان و گروه 444 مهندسی زرهی برگزار می‌شود.

گرمابی به رشته‌های این دوره از مسابقات اشاره و بیان کرد: قرائت، حفظ و مفاهیم از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات هستند که با رقابت 150 نفر از همسران و فرزندان کارکنان منطقه 2 نزاجا برگزار خواهد شد.

وی در پایان به اختتامیه این دوره از مسابقات قرآن منطقه 2 نزاجا مشهد اشاره کرد و افزود: اختتامیه 23 مردادماه، ساعت 8:30 با حضور حجت‌الاسلام عباس مقدسیان، ارشد عقیدتی ـ سیاسی‌ ارتش در منطقه خراسان، فرماندهان پادگان‌ها و نیروی انتظامی برگزار می‌شود.

captcha