کد خبر: 1438458
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹

تربیت 1350 حافظ قرآن، اولویت اصلی اوقاف خمینی‌شهر است

گروه فعالیت‌های قرآنی: طرح ملی «حفظ قرآن» با هدف تربیت 1350 حافظ قرآن، از سوی اداره اوقاف خمینی‌شهر و با همکاری سازمان بسیج دانش‌آموزی تا پایان سال ۹۳ اجرایی می‌شود.

غلامرضا توکلی اژه‌ای، مسئول امور فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه خمینی‌شهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، براساس سهمیه اعلام شده از سوی اداره‌‌کل اوقاف امور خیریه استان اصفهان، شهرستان خمینی‌شهر باید تا پایان سال 1393 بالغ بر 1350 حافظ قرآن تربیت کند.
وی اظهار کرد: طی تفاهم‌نامه سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان بسیج دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی خمینی‌شهر تاکنون بیش از 800 نفر اسامی پسر و دختر علاقه‌مند به شرکت در طرح حفظ قرآن در اختیار ما قرار گرفته است و با رایزنی با مراکز قرآنی مابقی افراد را تأمین می‌کنیم تا سهمیه شهرستان کامل شود.
وی اجرای این طرح را به دو صورت حضوری و غیرحضوری دانست و گفت: در مورد حضوری مربیان آماده و کلاس‌بندی شده‌اند، کلاس‌ها از روز اول تیر شروع شده و تا آخر اسفند سال جاری ادامه دارد و در دو مرحله مهر و اسفند از تمامی شرکت‌کنندگان طرح آزمون سراسری گرفته می‌شود.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندانی که می‌خواهند از هم‌اکنون به این طرح بپیوندند، می‌توانند به اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمینی‌شهر واقع در خیابان شریعتی شمالی، کوچه 98 مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 336626071 و 33610898 تماس بگیرند.

captcha